Arată fabulos: 6 secrete de stil care sunt mereu actuale

Fiecare femeie își dorește întotdeauna să arate bine. Cineva crede că pentru aceasta trebuie să urmeze tendințele modei, în timp ce alții se bazează doar pe piese clasice.

Trebuie să alegi mereu lucrurile care ți se potrivesc. Trebuie să fii atentă la calitatea lucrurilor și să nu mai urmărești reducerile. De asemenea, trebuie să cunoști câteva reguli. Care sunt aceste reguli? Citiți despre aceasta mai jos.

Articolele de bază trebuie să fie de înaltă calitate

Prin ce se caracterizează stilul mereu actual? În primul rând prin calitate bună. Hainele trebuie să fie confortabile și să arate adecvat. Secretul este să alegi articole de bună calitate, nu trebuie să fie neapărat scumpe sau de brand, trebuie doar să fie bine făcute.

Îmbrăcămintea ar trebui să evidențieze punctele forte ale figurii tale

Acest moment este foarte important. Spre exemplu, va fi o risipă mare de bani dacă ai cumpărat o haină scumpă, dar nu ți se potrivește deloc. Lucrurile ar trebui să ascundă defectele și să sublinieze beneficiile figurii. Pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegi ce funcționează pentru tine și ce nu.

Trebuie să înțelegi diferența dintre tendințele actuale și stilul care este mereu actual

În fiecare sezon apar noi tendințe. Sunt diverse și originale, în care cu siguranță o femeie nu va trece neobservată. Dar, de regulă, astfel de tendințe devin foarte repede anti-tendințe. Dar piesele clasice vor fi întotdeauna relevante. Prin urmare, atunci când faci shopping, nu este nevoie să cumperi multe piesele care sunt trendy la moment, una va fi suficientă.

Echilibru între partea de sus și partea de jos

Un aspect elegant depinde de echilibru. Este important să faci combinații în așa mod ca partea de sus să se completeze reciproc cu partea de jos. Dacă porți o cămașă largă, combin-o cu pantaloni strâmți, iar dacă porți pantaloni largi sau o fustă voluminoasă, atunci partea superioară ar trebui să fie mulată pe corp.

Amestecă printurile, nu-ți fie frică

Dacă ești adepta nuanțelor de bază, este momentul să fii îndrăzneață și să încerci să combini printurile. Doar asigură-te că se completează reciproc. Alternativ, alege două imprimeuri cu nuanțe potrivite sau complementare.

Nu uita de accesorii

Adăugarea accesoriilor este elementul final pentru fiecare imagine. Ar putea fi ceva simplu ca o centură sau ceva mai original și mai luxos ca un colier.

Este important să achiziționezi accesorii calitative și să le combini corect. Încălțămintea stilată, gențile, pălăriile, ochelarii de soare și bijuteriile – toate sunt elemente importante care îți vor îmbogăți instantaneu aspectul.