Arată-i meșterului tău de unghii: manichiura albă în trendul toamnei 2020

Multe femei se tem de lacul alb – spunându-se că manichiura va arăta comic și exact ca la o școlăriță, care abia prima dată și-a vopsit unghiile. Noi totuși insistăm pe ideea că o manichiură albă și bine îngrijită va arăta perfectă pentru această toamnă.

Mai mult, aceasta arată minunat pe pielea bronzată, dar și pielea albă ca zăpada. Dacă doriți puteți alege o acoperire monocromatică, dacă doriți – desenați modele ingenioase pe ele.

În primul caz, puteți alege atât un lac alb dens, cât și unul subțire translucid. Și în al doilea caz, fii ghidat de preferințele tale: roagă-l pe maestru să-ți picteze nori pe vopseaua transparentă și mată sau aplică cu o perie subțire, însă fiți atente ca desenele să fie la modă.

Chiar dacă nu ați făcut niciodată un design la unghii, încercați măcar în această toamnă și vă veți convinge că este o idee perfectă. În plus, vopsirea cu un lac alb, a unghiilor nu necesită nici un motiv special: o zi de naștere, o călătorie mult așteptată, un weekend lung la fazendă, o întâlnire în centrul orașului – în oricare dintre cazuri va arăta decent și în vogă.

La urma urmei, spre sfârșitul toamnei specialiștii spun că ne vom întoarce la nuanțele de vișiniu și ciocolată. Dar mai este încă mult timp până atunci, iar acum este perioada cea mai prielnică ca să încercați aceste variante, care cu siguranță îți vor place.

Iată încă o variantă simplă, dar care arată drăguț, iar mâinile sunt cu un aspect foarte îngrijit.