Angelina Jolie: Evoluția frumuseții de la obraji plini până la sculele din Maleficent

Angelina Jolie poate fi deja considerată o legendă vie – este foarte dificil să ne imaginăm pe oricare dintre actrițele de la Hollywood mai populare decât ea, astăzi. De-a lungul celor 20 de ani de carieră, Angie s-a schimbat constant, a încercat diferite imagini și s-a transformat dintr-o rebelă îndrăzneață într-o doamnă feminină, pe care mulți vor să o imite.

Angelina Jolie este una dintre acele vedete a căror imagine s-a schimbat într-adevăr mult. Angie este acum asociată cu valorile familiei și cu caritatea, dar la începutul anilor 90, actrița era o adevărată rebelă!

Una dintre primele ședințe foto ale vedetei a avut loc în 1991. Atunci tânăra Jolie avea bucle luxuriante, obraji fermecători și, desigur, buzele ei faimoase!

La începutul carierei sale, Angelina credea că ar trebui să fie cât mai sexy posibil! Iar sprâncenele ar trebui să fie mai subțiri și buzele cât mai roșii posibil …

Tunsoare scurtă – „arici” și umbre albastre – da, Angie a fost și așa!

Apoi, imaginea vedetei a început să se schimbe treptat spre feminitate, deși fardurile albastre erau încă preferate în trusa de machiaj a lui Jolie.

În 1998, Angelina și-a vopsit părul roșu, a început să-și onduleze șuvițele și a făcut și rinoplastie – puntea nasului frumuseții a devenit mult mai grațioasă.

Nu a trecut și fără variații pe tema Marilyn Monroe … Dar cine nu a încercat această imagine?

Aspectul sexy cu părul blond pieptănat în spate ale Angelinei Jolie a fost amplificat cu ajutorul unor poziții foarte seducătoare în fața camerei. Chiar va deveni ambasador al ONU peste 10 ani? Nu credem!

Jolie repede s-a săturat de blond, iar un an mai târziu a încercat imaginea unei brunete fatale cu săgeți pronunțate și păr lung.

Din când în când, Angelina apărea într-o formă naturală – pur și simplu își usca părul cu un uscător de păr și minimum machiaj. E bună de tot!

În 2002, Angie s-a întors la un blond platinum și la buclele voluminoase, dar a devenit din nou convinsă că aceasta nu era potrivit pentru ea.

O adevărată amazoană! Jolie a continuat să poarte coafuri neglijente, iar în machiaj s-a limitat la doar eyeliner.

În curând, vedeta a vrut o schimbare și a tăiat bretonul oblic. Sprâncenele au rămas la fel de subțiri, iar Angelina a refuzat complet machiajul evidențiat.

În 2003, imaginile lui Angie au devenit stricte – unde s-a dus acea fată obrăznică?

Actrița a început să iubească din ce în ce mai mult coafurile înalte, iar în machiaj – a rămas fidelă creionului de ochi de pe pleoapa superioară și rujului neutru.

În 2004, Jolie a adăugat un ton ușor roșiatic la culoarea părului. Iar rujul coral se potrivește cu adevărat vedetei!

Stiliștii lui Jolie au creat o imagine incredibil de eficientă folosind un creion kayal negru – un astfel de machiaj pentru ochi face vedeta pur și simplu irezistibilă, evidențiind ochii verzi. Stilul este casual și sexy.

Ura, în sfârșit! Angie și-a dat seama că chiar și buzele cărnoase pot fi accentuate cu un ruj aprins.

După întâlnirea cu Brad Pitt, imaginile vedetei au devenit impecabile. Coafuri înalte, bucle nepăsătoare, machiaj reținut – toate acestea au făcut actrița o adevărată diva!

Angelina a început să poarte părul pe spate și cocuri îngrijite. Săgețile sunt preferate de vedetă, cu care pune în evidență efectiv tăietura ochilor în formă de migdale.

Mai mult volum! Angelina Jolie a început la un moment dat să poarte breton lung și bucle mari.

Una dintre imaginile canonice ale actriței este o coafură înaltă, buze senzuale, machiaj reținut.

Jolie a învățat să creeze un look impecabil de nud. Parcă nu ar exista nici o aranjare a părului și nici machiaj! Arată uimitor.

Cu toate acestea, coafurile netede i se potrivesc vedetei nu mai puțin decât bucle voluminoase.

Mai mult volum la păr – acestea sunt coafurile pe care stilistul vedetei iubește să le creeze.

Foarte rar, dar totuși de câteva ori Angie a ieșit cu smokey eyes.

Părul netezit pe spate, creionul de ochi și farduri în nuanțe de piersici = aspect câștigător.

Videoclip interesant