Am plătit un stilist să-mi aleagă ținuta, dar am regretat rău de tot. Iată cu ce m-am ales!

Am fost luna trecută pe insula Bali. Și dacă tot am dat bani pe sejur și bilete, am decis să-mi fac de cap până la capăt și am plătit un stilist local ca să-mi aleagă niște ținute. Dar șmecherii locali doar pretind că sunt stiliști. Iată ce ținute mi-a propus Fajar pentru 150 de dolari (numai pentru serviciu).

Am decis să-l plătesc după ce am văzut că toată lumea pe Bali arată super atrăgător. Și vroiam cumva să mă dizolv în mulțime. Dar turiștii de acolo și, mai cu seamă, populația locală NU se îmbracă așa. Nu știu de unde a scos Fajar ținutele astea, dar în mod evident nu-și știe meseria.

Semne de întrebare au început să apară deja după prima ținută. O rochie gri, lipsită de formă, lipsită de culoare și lipsită de stil. Promițător, ce pot să spun. Am mers mai departe și am descoperit o fustă ciudată, cu fantă și cel mai respingător crop top din lume.

Două ore am stat în cabina de probă ca să încerc toate aceste minunății. Ce zici de ținuta din dreapta, cu pantaloni scurți, făcuți din broccoli decolorat? Hainele nu erau scumpe, dar deșteptul ăla mi-a cerut 150 de dolari pentru serviciu.

Și am căzut în această plasă precum o copilă de 16 ani. Șmecherii ăștia din orientul îndepărtat sunt foarte convingători. Îți promit marea și sarea și luna de pe cer. Nici măcar în Turcia nu am întâlnit astfel de persoanje.

Dar să revenim la ale noastre. Unele lucruri nu se potriveau deloc pe silueta mea, iar altele erau complet desprinse de realitate. Chiar dacă Fajar alegea niște pantaloni buni, ei neapărat erau completați de un top oribil și viceversa. Aveam impresia că le alegea la nimereală.

Când i-am cerut banii înapoi, mi-a zis că deja i-a cheltuit, dar m-a asigurat că ținutele într-adevăr sunt super elegante și stilate. Ultimul strigăt al modei. Nu am de ce să-mi fac griji. Bine, Fajar, am spus eu și am întors jumătate din haine la magazin. Vorba aia: unde nu-i cap, vai de buzunare.

Cred că greșeala lui Fajar a fost că nu mi-a luat în considerare stilul de viață. Ținutele propuse de el sunt numai bune pentru fete cu fițe și bloggerițe focoase. Au mai fost câteva ținute, dar mi-e rușine să le încarc fiindcă sunt indecente. Deci, da, ceea ce ați văzut mai sus au fost ținute decente.

În ceea ce mă privește, am petrecut vacanța în ținute casual, super confortabile și deloc provocatoare, după modelul celor două de mai sus sau de mai jos. Morala este să ai mai multă încredere în propriul gust și mai puțină încredere în sfătuitori orientali.

Citește și: Părerea stilistului: 5 piese vestimentare care strică silueta unei femei!