Alege să fii frumoasă: 8 coafuri care maschează ridurile și întineresc femeile!

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Nu e de mirare că tunsorile în scări sunt foarte populare după 40 de ani, când părul devine subțire și rar.

Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă. Iată 16 modele de tunsori care vor crea și vor menține volumul de care ai nevoie!

Tunsori cu volum în scări

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Bobul aranjat în trepte se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos chiar și după 50 de ani, diluând ridurile și alte imperfecțiuni ale tenului.

Tunsori cu volum păr mediu

Îți sugerăm să atragi atenția la tunsoarea bob-carre în scări. Această coafură a preluat tranzițiile neglijente ale tunsorii cascadă, volumul tunsorii bob și strictețea tunsorii carre.

Părul aranjat în scări sau în cascadă, situat la nivelul umerilor, încadrează perfect ovalul feței și adaugă eleganță întregului look. Iar datorită șuvițelor de lungime diferită, părul pare mai dens, mai îngrijit și mai sănătos.

Tunsori cu volum păr lung

Tunsorile pentru păr lung arată elegant, feminin și de-a dreptul spectaculos. Și dacă natura te-a înzestrat cu un păr bogat și strălucitor, nu îți rămâne decât să alegi tunsoarea care ți se potrivește ca să aduni privirile încântate ale celor din jur.

Tunsori cu volum în creștetul capului

O astfel de coafură arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – va adăuga volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată foarte natural datorită stilului său neglijent.

Această tunsoare e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Ea are efect de întinerire, nivelează ovalul feței și adaugă prospețime podoabei capilare.

Tunsori cu volum la spate

Dacă vrei să-ți ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea bob carre cu breton lung, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile pielii, iar aranjarea stratificată (mai puțin cea dreaptă) va compensa lipsa volumului și îți va nivela conturul feței.

Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul va ascunde ridurile de pe frunte și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsori bob mediu cu volum

Bobul în scări e o coafură cu adevărat splendidă și spectaculoasă. Datorită dispunerii stratificate, tunsoarea maschează excelent ridurile de expresie, petele de vârstă, obrajii căzuți și alte semne ale bătrâneții.

Dar părul trebuie să fie bine îngrijit, deoarece o tunsoare stratificată pe păr gras arată dezgustător. Multe femei consideră că o astfel de tunsoare e greu de întreținut, dar adevărul e că ea poate fi corectată ușor, tăind capetele pentru a obține volumul dorit și necesarul de simetrie.

Tunsori bob filat cu volum

Această coafură este foarte practică, comodă, versatilă, numai bună pentru femeile sigure de sine, care nu vor să piardă mult timp cu aranjarea coafurii.

Iar dacă ai părul subțire și rar, această frizură este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum la rădăcină și pe creștet, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Tunsori cu volum păr scurt

Tunsoarea pixie-bob va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton.

O coafură pixie bob cu breton îți poate schimba spre bine întreaga imagine, pentru că ascunde ridurile de expresie, nivelează ovalul feței și conferă acesteia un aer îndrăzneț și seducător. Un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Citește și: Femeia bogată se îmbracă laconic: 24 de ținute simple ca să arăți nobilă și stilată!