Alege să fii frumoasă: 15 tunsori stilate pentru femeile care țin pasul cu moda!

Tunsorile pentru păr scurt sunt mai populare ca niciodată până acum. Ele sunt stilate, practice, ușor de coafat și întineresc chipul oricărei femei. În plus, tunsorile scurte arată mult mai proaspăt decât tunsorile pentru păr mediu și lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare. Iată 15 modele de tunsori pentru păr scurt, care sunt o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar.

Tunsori carre păr scurt

Coafura carre este una din cele mai vechi tunsori din lume. Aceasta e numai bună pentru doamnele care vor să arate strict și elegant, dar nu sunt gata să-și facă o tunsoare foarte scurtă. Tunsoarea carre începe de la 15 cm lungime și e considerată o variantă intermediară între tunsorile scurte și cele lungi.

Ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și te fac nespus de grațioasă și feminină.

Tunsori pixie păr scurt

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul lung, asimetric, va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

Tunsori bob păr scurt 2021

Dacă nu ești gata de schimbări radicale, poți apela la o soluție un pic mai conservatoare – coafura bob pentru păr scurt. Această tunsoare va adăuga volum părului tău, este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său nițel neglijent. Coafura bob e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale.

Tunsoarea poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură modernă. În plus, bobul e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente, arată natural și cât se poate de tineresc.

Tunsori păr scurt cu breton asimetric

Tunsoarea pixie-bob va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton.

O coafură pixie bob cu breton îți poate schimba spre bine întreaga imagine, pentru că ascunde ridurile de expresie, nivelează ovalul feței și conferă acesteia un aer îndrăzneț și seducător. Un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori păr scurt în scări cu breton

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și fără breton.

Citește și: Studiu: De ce femeile singure, fără copii, sunt mai fericite decât cele care au o familie?