Alege naturalețea: 30 de modele de unghii în culori pastelate!

Moda pentru tot ce arată natural și firesc a atins și manichiura. Astăzi sunt la modă tonurile pastelate și stilul minimalist. Nuanțele bej, crem sau roz pudrat, culoarea albă, finisajul mat și decorul ascetic sunt doar câteva din tendințele acestui sezon.

Ce sunt culorile pastelate?

Din casta tonurilor pastelate fac parte bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura, nuanțe palide de galben și oranj stins. Tonalitatea moale a lor îți permite să le asociezi cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite. Hai să vedem care sunt cele mai frumoase modele.

Unghii pastel nud

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. O manichiură în tonuri nud poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Unghii pastel french

Spre deosebire de manichiura french care era purtată acum un deceniu, manichiura french contemporană este complet reinventată. Vârfurile clasice au pierdut concurența cu nuanțele vibrante, stilul ombre, desenele nail art etc, astfel încât unghiile au un design modern și interesant.

Unghii pastel albe

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect. O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută, indiferent dacă folosești aplicații sau nu.

Unghii pastel roz

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de feminin. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantil, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici, cu modele sau cu gradient de culoare.

Unghii pastel mate

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici. Aspectul sobru al lor poate fi diluat cu tonuri pastelate moi sau nuanțe vibrante.

Unghii pastel cu modele

Modelele nail art arată superb pe oja în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc desene cu inspirație florală, modele geometrice, modele abstracte sau dimpotrivă, tonuri metalice cu glitter, aplicații decorative, cristale, sclipici, pietricele sau perle.

Unghii pastel ombre

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

Citește și: Se îmbracă scump și pretențios: 5 semne că femeia nu știe să se îmbrace!