Alege naturalețea: 25 de idei frumoase pentru o manichiură în culori pastelate!

Moda este schimbătoare și reflectă întotdeauna starea de spirit a societății. În ultimii ani, mai mult ca niciodată până acum, femeile se gândesc la confortul lor fizic și emoțional. Prin urmare, întâlnim tot mai multe femei nemachiate, dar atrăgătoare; îmbrăcate în haine comode, dar stilate; care poartă tunsori obișnuite, dar cuceresc prin naturalețea lor.

Moda pentru tot ce arată natural și firesc a atins și manichiura. Astăzi sunt la modă tonurile pastelate și stilul minimalist. Nuanțele bej, crem sau roz pudrat, culoarea albă, finisajul mat și decorul ascetic sunt doar câteva din tendințele acestui sezon.

Modele unghii naturale cu gel

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Iar pentru un plus de expresivitate, ele pot fi înfrumusețate cu reflexe metalice și strălucitoare.

O manichiură în tonuri delicate poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele de unghii roz cu alb

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de feminin.

Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantil, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici, cu modele sau cu gradient de culoare. Un trend al ultimelor sezoane sunt unghiile lungi, roz, mate.

Unghii cu gel culori pastelate

Oja pastel planează la granița dintre oja nud și oja colorată. Datorită acestui fapt, tonurile pastelate arată grațios și delicat, dar nu sunt lipsite de expresivitate, în comparație cu tonurile neutre sau nuanțele nud. Și nu sunt atât de agasante și provocatoare ca tonurile vibrante. Cu alte cuvinte, reflectă perfect firea plăpândă și delicată a unei femei.

Pe unghii scurte, nuanțele pastelate arată grozav, mult mai grațios, laconic și armonios ca nuanțele întunecate. Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Unghiile albe arată deosebit de elegant datorită contrastului puternic cu pielea, care scoate în evidență atât rafinamentul manichiurii, cât și tonalitatea plăcută a pielii.

Manichiura culori pastelate mate

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici.

Unghiile pastelate cu acoperire mată arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp. Aspectul sobru al lor poate fi diluat cu diferite modele minimaliste.

Unghii pastel cu modele

Modelele nail art arată superb pe oja în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc desene cu inspirație florală, modele cu frunze, inimioare, fructe, fluturași, sau dimpotrivă, tonuri metalice cu glitter, aplicații decorative, cristale, sclipici, pietricele sau perle. Motivele florale și vegetale se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și natura feminină.

Citește și: Nu-ți irosi viața încercând să schimbi ceea ce nu poate fi schimbat! 15 învățături de la legendarul Giorgio Armani