Alege ce ți se potrivește: 22 de idei de manichiură la modă în acest an

Uneori pentru o dispoziție bună este suficient să-ți faci o manichiură reușită. Dacă nu-ți vine să crezi, este timpul să încerci. Iată câteva idei dintre care să alegi.

Nuanțele nude sunt un fundal perfect pentru diverse decorațiuni. În vogă sunt desenele alb-negru, dar poți adăuga și alte culori aprinse, sclipici sau pietricele.

Motivele florale sunt actuale nu doar pentru câteva unghii de accent. Poți opta pentru ele pe toate unghiile.

Dacă îți dorești niște unghii cu care să ieși în evidență, alege nuanțe de bordo.

Actualmente nuanțele de albastru ca cerul sunt în trend. Cel mai bine se asociază albastrul pastelat cu alb și argintiu.

Încă o culoare perfect potrivită în acest sezon este verdele mentă. Îl poți aplica pe unghii atât în varianta mată, cât și în cea lucioasă.

O alegere perfectă pot fi combinațiile pastelate. Au un aer romantic, fresh și elegant. Perfect arată rozul și albastrul pastelat.

Nu te teme să alegi și culori mai intense, ele îți vor înfrumuseța rutina și te vor binedispune.

Și în prezent, cea mai actuală temă decorativă este cea floristică. Poți alege variante de compoziții florale mai gingașe și rafinate.

Adaugă un pic de strălucire perlată și unghiile tale vor sclipi ca niciodată.

Totuși, pentru o manichiură echilibrată va trebui să combini nuanțele nude cu decorațiunile de accent, obținute prin culori aprinse sau sclipici.

Ai reușit să găsești vreun model pe care să-l încerci și tu? Care imagini le salvezi pentru următoarea vizită la manichiuristă? Scrie în comentarii care idee îți place mai mult.