Află secretele celebrităților: culori și tehnici de vopsire a părului cu care vei atrage toate privirile !

Uneori vine o perioadă în viață în care îți dorești cu adevărat o schimbare de imagine, dar îți este frică ca mai târziu să nu fii nevoit să te ferești de oglindă. În materialul nostru, am adunat tehnici de colorare care pot fi încercate în siguranță de toate femeile, indiferent de aspectul lor.

Una dintre cele mai eficiente moduri de a-ți schimba imaginea este colorarea. O nouă culoare de păr, o nouă versiune a ta. Dar cum poți fi sigură că nuanța aleasă se va potrivi cu siguranță chipului tău? Există oare opțiuni de colorare pe care le poți încerca în siguranță, indiferent de caracteristicile individuale ale aspectului tău? Împreună cu bloggerul Nadezhda Guskova, ne- am propus să vă prezentăm ce fel de colorare se potrivește aproape tuturor fetelor.

1. Culoarea castanie

Una dintre cele mai populare culori în rândul reprezentantelor sexului frumos care decid să-și schimbe sau să-și reîmprospăteze imaginea. Castanul are o paletă bogată de nuanțe: de la castaniu auriu la castaniu ciocolată. Sarcina principală este să alegi nuanța potrivită (caldă sau rece) ținând cont de nuanța pielii, culoarea ochilor etc. Doar blondele ar trebui să aibă grijă cu această culoare, deoarece un ton ales incorect, le poate adăuga vizual vârsta.

2. Culoarea maro – ciocolată

Această culoare de păr îți va face fața mai deschisă vizual, indiferent de nuanța pielii, da expresivitate și de luminozitatea ochilor tăi. Dacă nu dorești să optezi pentru o versiune mono, diverse tehnici de culoare vor arăta grozav pe această nuanță de păr – shatush, bronde sau balayage.

3. Culoarea blond închis cu reflexe

Un ton aproape neutru care se potrivește bine cu orice ținută și machiaj. Va fi o bază excelentă pentru orice colorare. Tendința la modă este de evidenția unele șuvițe în diverse moduri: mai moale, mai intens sau mai evidențiat. Această tehnică oferă coafurii un farmec aparte, scutindu-te de nevoia de a nuanța constant rădăcinile.

4. Culoarea blond natural

În ultimii ani, a existat o tendință către naturalețe, așa că părul blond a devenit foarte popular în rândul sexului frumos. Această culoare este potrivită pentru orice tip de aspect. Totuși, doamnele cu o piele măslinie la culoare, trebuie să fie mai atente cu ea. Maro deschis este ideal dacă nu ești pregătită pentru experimente de înfrumusețare mărețe și dorești să obții un rezultat excelent după vopsire.

5. Shatush

O metodă profesională de colorare, în care se folosesc simultan de la 2 la 15 nuanțe. Acest lucru ajută la crearea profunzimii de culoare și la adăugarea de volum buclelor. Acest efect arată grozav pe șuvițe, făcându-le vizual mai groase, iar coafura mai magnifică. O tehnică similară poate fi încercată cu orice culoare inițială a părului, principalul lucru este să alegi gama potrivită de nuanțe.

Ție care culoare îți place ? Așteptăm răspunsul în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !