Află care sânt cele 8 principii de bază ale creării unui make-up pentru ochi competent.

Machiajul de lux nu este întotdeauna complicat de realizat. De fapt, toată lumea poate crea un astfel de make-up chiar și acasă. Condiția este că produsele de machiaj să fie de înaltă calitate, iar experiența se câștigă pe parcurs. În acest articol vă prezentăm principiile de bază ale creării unui make-up pentru ochi competent.

1. Pleoapele trebuie pregătite înainte de a aplica umbrele. De regulă, se aplică o bază pentru pleoape, iar apoi ușor culoarea de fard.

2. Make-upul cu săgeți reușit, are nevoie de mai mult timp pentru a fi realizat corect.

3. Pentru a obține efectul ochilor super voluminoși, puteți utiliza gene false.

4. Alege cu grijă nuanțele, în funcție de tipul de culoare a tenului. Amintiți-vă că față conține părți care au nevoie de umbre, iar altele trebuie să fie luminate.

5. Dacă nu aveți un talent la aplicarea umbrelor, încercați să evitați să aplicați umbre multe.

6. În timpul săgeților pensula e necesar să se concentreze numai pe contururi. Nu conduce pensula înainte și înapoi. În caz contrar, veți obține un make-up inegal și ochii tăi vor arăta neglijent.

7. Când aplicați rimel, acordați mai multă atenție rădăcinii genelor, și apoi faceți mișcări în zig-zag la vârfuri. Această acțiune va crește volumul genelor și va crea efectul unor gene mai lungi.

  1. La fel de important pentru expresivitatea ochilor și a sprâncenelor este decorul. Acesta poate să fie diferit în funcție de eveniment.