Iată cum să porți adidașii: 10 ținute moderne pentru femei de 50 de ani

În ultimii ani tot mai des întâlnim femei îmbrăcate în ținute scumpe și elegante, dar încălțate în adidași. Și nu doar pe străzi și stradele înguste, ci și în cafenele, muzee, cinematografe sau parcuri. Mai mult, adidașii au ajuns să fie purtați chiar și de doamne elegante de 50 de ani.

Ținute cu pantaloni și adidași

Adevărul e că astăzi oricine poate arăta bine în haine mai puțin scumpe. Un design bun e disponibil oriunde. Poți fi elegantă doar în blugi și adidași. Ceea ce contează cu adevărat este să te simți bine, iar culorile să se asorteze bine între ele.

De exemplu, blugii largi fac pereche minunată cu adidași de culoare deschisă. Blugii au fost și vor rămâne o piesă vestimentară universală, care se potrivește tuturor femeilor și arată bine chiar și la 50 de ani. Și nu contează atât de mult modelul, cât felul cum îi asortezi.

Iar dacă vrei să porți o ținută mai expresivă, asigură-te că ținuta este monocromă, iar adidașii se potrivesc cu factura pantalonilor.

Ținute cu fustă și adidași

Atunci când îmbracă o fustă, femeia se transformă instantaneu. Fusta adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Nu există o piesă vestimentară care să arate mai feminin. Iar stiliștii din toată lumea afirmă într-un glas: fusta poate fi purtată cu adidași!

Toate pentru că la 50 de ani contează nu doar aspectul, ci și confortul. E foarte important să te simți bine. Și nu există o combinație mai confortabilă decât compleurile alcătuite din fustă și adidași.

Dar fii atentă la modul cum se asortează culorile. Tonurile trebuie să se asorteze bine între ele, și cel important, să-ți completeze perfect tonalitatea feței și a părului. Asortând corect culorile și formele, un aspect obișnuit se poate transforma într-unul spectaculos.

Iar dacă nu știi ce culori să alegi, alege alb. Albul arată feminin, grațios și subliniază delicatețea unei femei. Pantofii sunt o soluție clasică, dar dacă vrei să arăți contemporan, nu există o cale mai simplă decât să îmbraci o fustă asortată cu adidași albi.

Ținute cu rochii și adidași

Moda se schimbă și accentul cade tot mai des pe individualitate și confort. Încă în 2014, celebrul creator de modă german, Karl Lagerfeld, și-a îmbrăcat toate modelele în rochii și adidași. De atunci, femeile din toată lumea profită de acest stil confortabil și elegant.

Adidașii albi combinați cu rochii și fuste în culori pastelate dau bine indiferent de context. Această ținută arată delicat, feminin și contemporan. Dacă rochia are o textură fină, și adidașii trebuie să arate corespunzător.

Astăzi femeile poartă adidași și cu rochii și cu fuste și cu pantaloni skinny. Prin urmare, să nu te mire că pantofii sport sunt la putere.