Aceste 9 lucruri te fac să arăți mai bătrână. Evită-le la maxim!

Astăzi ne dorim cu toții să arătăm mai tineri. Unele femei chiar fac ceva pentru asta, însă altele, dimpotrivă, fac totul pentru a se transforma într-o mătușă… E timpul să ne oprim. În acest material vă voi spune despre 10 lucruri care îmbătrânesc nemilos.

Iată dușmanii voștri:
1.Sprâncene sub formă de linii – cu care fashionistele se împodobeau acum 20 de ani. Dacă folosiți acest model și chiar acum, atunci- reparați-vă urgent greșeala! Da, transformarea corzilor în sprâncene largi nu va funcționa imediat. Și nu toată lumea iubește „tufișurile” de peste ochi. Dar naturalul obișnuit este mai adecvat și nu te preface într-o doamnă blocată în trecut.

2. Bluzele, tricourile sau jachetele cu pietre sunt coșmarul unui stilist. Acesta este, de asemenea, din trecutul îndepărtat, dar pentru multe dintre femeile noastre, din anumite motive, acestea sunt considerate șic.

3. Pantaloni Capri. De ce doamnele noastre, în special cele care depășesc cu mult „peste 70 kg”, cred că pantalonii Capri îi vor transforma instantaneu în fete tinere?! Nu!!! Îi vor transforma într-o mătușă cu picioare scurte, în pantaloni stupizi.

4. Acolo (la coșul de gunoi) este timpul să trimiteți toate hainele de stiluri învechite. Blugi cu talie joasă, pulovere angora de culoare acidă, fuste mini în stiluri învechite, tunici tricotate cu bluze transparente sub ele și multe altele.

5. Foarte mult îmbătrânesc și coafurile de modă veche. Un păr lung și neîngrijit linsă sau o tunsoarea sub forma unui cuib de păr arată- groază, adăugând vreo 20 de ani odată … Puteți înlocui cu – un Carre universal (dacă părul nu este grav deteriorat) sau o tunsoare scurtă elegantă.

6. Arată foarte bătrânesc, aurul – masiv, abundent și peste tot! Inelele bombate cu pietre, lanțuri groase în jurul gâtului, o cruce și multe altele … Toate acestea au trecut peste modă și demonstrează nu bunăstare, ci lipsă de gust! Bijuteriile laconice și minimalismul sunt la modă acum.

7. Eșarfe, șaluri, pălării mari tricotate, cumpărate în urmă cu 20 de ani … Acum eșarfele, șalurile la modă arată diferit și se poartă diferit. Schimbați-le urgent!

8. Țesături masive și lucruri confecționate din ele – arată de o modă veche Toate acestea, sincer, îmbătrânesc și fac femeia fără stil. Dacă ai bani, înlocuiește-le cu lână și mătase. Dacă nu – cu omologii mai ieftini.

9. Încălțămintea cu toc mic, cizmele mari, pantofii „bunicii” cu tălpi groase sau cu platformă din anii 80. De asemenea, toate acestea nu sunt necesare. Acum moda vă permite să purtați adidași peste tot, acest lucru este atât convenabil, cât și benefic pentru articulații. Numai, vă rog, cumpărați și adidași noi, nu aveți nevoie de cei rămași de la universitate …