Aceste 5 tipuri de haine trebuie să le poarte mai des orice femeie

Orice femeie își alege hainele în așa fel încât să arate bine în ochii bărbatului, dar și să iasă în evidență atunci când e vorba de alte femei. De aceea, ultimele tendințe și sfaturile designerilor sunt lucrurile de care se conduc în primul rând. Deseori însă viziunea bărbaților asupra unei ținute feminine frumoase se deosebește de viziunea femeilor. Se creează impresia că bărbaților le este indiferent ce poartă femeile, doar că nu este chiar așa.

S-ar putea întâmpla să îmbraci o rochie din ultima colecție și s-o accesorizezi după sfaturile designerilor, iar bărbatului să nu-i placă. Iată 5 lucruri din garderoba feminină, care plac cu adevărat bărbaților.

1. Rochia albă

Toate femeile sunt în căutarea unei rochii negre perfecte, dar bărbații sunt înnebuniți după rochiile vaporoase de culoare albă. „Prințesa care arată deosebit de feminină și gingașă. Nu există o altă culoare care să se compare cu albul” – a menționat unul dintre bărbații respondenți.

Nu contează prea mult materialul sau modelul. Este important ca rochia să scoată în evidență bustul și talia. Lungimea poate fi oricare, în afară de maxi.

2. Colanții

Colanții sau pantalonii super mulați pe corp sunt un articol de îmbrăcăminte destul de controvesat, dar bărbaților le plac, pentru că aceștia scot în evidență picioarele. Nu orice bărbat îi consideră potriviți la serviciu, de exemplu, dar pentru casă sunt perfecți.

3. Cămașa, legată în față

Cămașa cu o croială largă, de o nuanță deschisă creează o ținută aerată care place bărbaților. Mai mult, a umbla prin casă într-o cămașă bărbătească e foarte senzual.

4. Body-ul

Pe lângă faptul că sunt foarte practice, body-urile sunt o piesă vestimentară pe care bărbații o consideră picantă și neobișnuită. Acestea cuceresc orice bărbat, mai ales dacă fac parte din articolele de lenjerie de corp și sunt din dantelă.

5. Fusta din denim

Sunt din nou la modă și mai intră și în top-5 lucruri care plac bărbaților la femei. Nu există vreo haină care să accentueze atât de frumos picioarele și coapsele cum o face fusta din denim.