Aceste 5 secrete de frumusețe te vor ajuta să arăți mai tânără

Despre faptul că tenul trebuie bine curățat și protejat de soare știe orice femeie. Astfel ne menținem tinerețea mai mult timp. Dar oare să fie asta suficient? Ce alte secrete de întinerire ar mai trebui să știm?

Nu uita de accesorii

Crema de protecție cu SPF nu este de ajuns. Vei avea nevoie de o pălărie mare și neapărat de ochelari de soare. Cei din urmă nu trebuie să fie doar stilați, ei trebuie să-și îndeplinească bine misiunea – să protejeze ochii și pielea din jurul lor de razele solare. Alege ochelarii masivi, care să acopere o porțiune cât mai mare a feței.

Și încă un detaliu! Dacă ai probleme de vedere, mergi la oculist. Încordarea ochilor pentru a vedea mai bine formează riduri adânci în jurul ochilor.

Alege un ruj deschis la culoare

Nuanțele închise te fac să arăți mai în vârstă. Optează pentru o paletă nude, care o să-ți ofere prospețime. Apropo, nu folosi ruj, fără machiajul de bază. În acest caz, limitează-te doar la un balsam de buze.

Nu economisi pe concealer

Corectorul pentru machiajul feței trebuie să fie de calitate, altfel se poate întoarce împotriva ta. Nu va acoperi bine imperfecțiunile, se va depozita și va accentua astfel ridurile sau poate ieși prea mult în evidență, deși rolul său este să ascundă aspectele inestetice.

Încearcă corectoare solide, care nu au uleiuri în compoziție. Ele acoperă bine petele și se mențin toată ziua.

Accentuează ochii

Dacă ești obișnuită cu tușul sau eyeliner-ul lichid a venit timpul să-ți schimbi cosmeticele. Înlocuiește-le cu un creion moale de ochi sau cu fard de pleoape. Linia retușată va mări vizual ochii și va ridica pleoapele.

Folosește cosmetice cu retinol și vitamina A

Aceste ingrediente sunt baza unui ten tânăr și ferm. Ele luptă eficient cu ridurile și acneea, favorizează producția de colagen și previn astfel îmbătrânirea.