Aceste 3 accesorii te fac să arăți ieftin. Elimină-le din garderobă chiar azi!

Accesoriile, de regulă, oferă individualitate unei ținute. Problema e că nu toate vin să completeze reușit un look, altele par atât de ieftine încât asta se răsfrânge și asupra ta. Iată 3 accesorii de care mai bine să uiți, dacă vrei să ai un aspect fizic rafinat.

1. Bijuteriile hand made

Trebuie să recunoaștem că o mare parte dintre bijuteriile confecționate de amatori nu arată prea bine și e clar că sunt făcute din mărgele sau pietre ieftine. Adesea ele par să fie din plastic și sunt mai mult copilărești, decât elegante.

2. Seturile de bijuterii masive

Foarte rar poți intra în posesia unui set masiv de cercei, brățară și lănțișor, care să fie și frumos. Majoritatea dintre ele o să-ți știrbească din eleganță și te vor face să arăți cu 20 de ani mai în vârstă. Dacă nu poți fără bijuterii masive, limitează-te la două elemente: cercei și brățară. Astfel imaginea ta nu va fi îngreunată, dar o să-ți ofere mai multă personalitate.

3. Genți lipsite de formă

Deși sunt încăpătoare și comode, aceste genți nu prea avantajează pe nimeni. Ele dau senzația de lipsă de acuratețe, făcându-te să pari neinspirată. Aceste genți sunt bune pentru shopping, dar nu se recomandă să le porți la oficiu sau la restaurant.

Renunță la aceste 3 accesorii din garderoba ta și încearcă să optezi pentru unele mai actuale și mai stilate. Bineînțeles, în orice situație pot exista și excepții, însă atunci când nu știi ce să alegi, mai bine evită accesoriile care nu-ți oferă siguranța că arăți bine.

Alegeri inspirate îți dorim!