Aceste 20 de femei le-au permis stiliștilor să facă ce vor cu părul lor și nu au regretat!

Ai visat vreodată să-ți schimbi aspectul într-o singură zi, exact ca în show-urile îndrăgite de divertisment? Să știi că îți stă în puteri acest lucru. Cel mai simplu mod de a-ți împrospăta complet imaginea constă în schimbarea coafurii. Dar trebuie să lași acest lucru pe mâna unui profesionist! Exact așa au procedat eroinele noastre de astăzi și nu au regretat nici măcar pentru o clipă.

Prin urmare, dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, nu te grăbi să te înscrii la plastician, mai bine fă-ți o programare la coafor.

Femei înainte și după stilist

#1. O tunsoare pentru păr scurt întotdeauna arată mai îngrijit și mai proaspăt decât o coafură pentru păr mediu. Adaugă la tunsoare un minim de machiaj și aspectul tău se va transforma complet.

#2. Un stilist bun știe să mascheze neajunsurile unei femei și să-i evidențieze punctele forte. Dacă ai fruntea mare, bineînțeles că bretonul îți poate da o mână de ajutor, nivelând trăsăturile feței.

#3. Atunci când alegi culoarea părului, întotdeauna trebuie să ții cont de tonalitatea pielii și de culoarea ochilor tăi. Femeilor cu ochi căprui și tonalitate caldă a tenului le stă mai bine cu păr castaniu, decât cu păr blond.

#4. O tunsoare pixie pentru păr scurt și un machiaj elementar pot face adevărate minuni. Iar tehnicile de vopsire contemporane pot dubla acest efect, dacă alegi nuanța corectă.

#5. Nu o să-ți vină să crezi, dar este vorba de aceeași persoană. Schimbarea tunsorii, culorii, corectarea ușoară a sprâncenelor și înlocuirea ochelarilor cu lentile de contact. Nu e atât de greu, până la urmă.

#6. Încă o dată ne convingem cât de importantă este tunsoarea pentru aspectul unei femei. Doamna din imagine nu numai că arată mai elegant, ea arată tânără și plină de viață. Părul a căpătat volum, chipul expresivitate, iar femeia încredere în sine și în propria frumusețe.

#7. O transformare similară cu ceea cea pe care am văzut-o mai devreme. După 40-50 de ani se recomandă să renunți la tunsorile pentru păr mediu și lung în favoarea celor pentru păr scurt. Acestea arată proaspăt, tineresc și stilat, dacă știi să alegi forma și culoarea potrivită.

#8. Uneori, e suficient să-ți schimbi un pic coafura și nuanța părului pentru a arăta complet diferit. Niciodată nu-i târziu să te schimbi.

#9. Uite un exemplu elocvent cum punctele slabe (păr subțire și rar) se pot transforma în puncte forte. Da, pentru o asemenea tunsoare ai nevoie de îndrăzneală, dar rezultatul merită efortul depus.

#10. Îndrăzneț? Da! Stilat? – Da! Expresiv? – Da! Întinerește? – Da! De ce mai are nevoie o femeie?

#11. Dacă ți-a fost frică să experimentezi cu aspectul tău în tinerețe, de ce să nu o faci după 40 de ani? Până la urmă, trăim o singură dată.

#12. Coafura bob este una din cele mai populare și actuale tunsori ale momentului. Aceasta arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – adaugă volum și prospețime părului tău. Efectul de întinerire se simte imediat.

#13. Pe cât este de extravagantă, pe atât e de expresivă. Da, tunsoarea este îndrăzneață, dar mai bine așa, decât să arăți plictisitor.

#14. Bobul este una din acele tunsori care întineresc și împrospătează chipul unei femei, indiferent de vârsta acesteia. Iar doamna de mai jos ne demonstrează că vârsta nu poate fi un impediment în fața stilului și eleganței.

#15. O tunsoare bună îți poate corecta ovalul feței și împrospăta imaginea în ansamblu. Diferența dintre cele două imagini este considerabilă, chiar dacă vorbim de una și aceeași femeie.

#16. Ai observat cum odată cu schimbarea coafurii se schimbă și starea de spirit a unei femei? Femeile devin cochete și sigure pe sine aproape instantaneu.

#17. Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare. Unele femei își trăiesc întreaga viață fără să știe cât de atrăgător și elegant pot să arate. Coafura, garderoba, machiajul, îngrijirea sprâncenelor– toate aceste detalii te pot transforma în totalitate.

#18. De regulă, părul lung e greu de îngrijit și mai devreme sau mai târziu, vârfurile despicate își vor spune cuvântul. O asemenea tunsoare nu va face decât să-ți adauge ani, acolo unde ai putea scade cu o tunsoare mai scurtă.

#19. Uneori, e suficient doar să-ți schimbi coafura pentru a arăta modern și spectaculos.

#20. Nu uita, frumusețea începe din interior și uneori trebuie doar să-i dai un imbold ca să iasă la suprafață!

Citește și: Tunsoarea schimbă totul: 10 transformări uimitoare în rândul femeilor 50+, tu ce mai aștepți?