Această femeie s-a plictisit de creții săi cărunți și a apelat la un stilist. Rezultatul a depășit orice așteptare

Într-o dimineață Susan, o femeie din statul american Wisconsin, a decis că nu vrea să mai vadă în capul său acești creți cărunți. Pur și simplu au început s-o irite.

Ce-a făcut femeia? Și-a luat sora și împreună cu ea au pornit spre Minnesota, la Hopkins Christopher, un stilist popular în America, în special, pentru transformările de stil ale femeilor trecute de 50 de ani.

Susan nu știa ce exact își dorește, dar nici n-a fost nevoie. Atât timp cât a ales profesionistul potrivit, n-a mai trebuit să se gândească la celelalte. Hopkins, după o privire de câteva clipe, deja a înțeles ce trebuie să schimbe.

El adoră astfel de cliente, care nu se implică, nu dictează și nu se revoltă. Pur și simplu au încredere în el. În timp ce „vrăjește” asupra înfățișării, Hopkins filmează tot procesul, ca ulterior să publice filmulețul.

Stilistul a remarcat că părul cărunt al femeii este ca o plapumă care îi asunde adevărata frumusețe. El distrage atenția de la trăsăturile frumoase precum ochii sau zâmbetul lui Susan.

Trebuie să fie clar că femeia nu a văzut procesul. Toate schimbările au avut loc cu spatele la oglindă. Prima decizie a stilistului a fost în privința culorii părului. A doua – tunsoarea și a treia – machiajul.

Și ca în toate emisiunile despre transformările de imagine, la final, Susan a fost întoarsă cu fața spre oglindă. Bineînțeles, prima reacție a fost: „Nu-mi vine să cred că asta sunt eu”. Femeia nu doar a devenit mai frumoasă, dar și mai tânără.

Această schimbare i-a redat mai multă încredere, a făcut-o să se iubească mai mult și să nu-și mai facă griji din cauza vârstei.