A renunțat la zahăr acum 28 de ani, iar acum are 70 și arată fenomenal! Iată sfaturile ei!

Cu 28 de ani în urmă, Carolyn Hartz a renunțat la zahăr și la toate alimentele care îl conțin. Cum crezi că arată omul, care deja de mulți ani nu mai consumă zahăr? Privește!

La cei 70 de ani ai săi, Carolyn are o siluetă extraordinară și o culoare sănătoasă a tenului. 

Originară din Australia, Carolyn și-a schimbat radical viața acum 28 de ani, când a renunțat la zahăr în favoarea modului sănătos de viață.

„Multe femei trecute de 50 de ani consideră, că este imposibil să-și mențină silueta și greutatea. Femeile după 40 de ani care au copii cunt sigure, că este imposibil să-și întoarcă silueta de altă dată” – spune Carolyn.

„Da, odată cu înaintarea în vârstă metabolismul încetinește. Dar trebuie să preluați controlul asupra corpului vostru. Luați decizii în favoarea sănătății și lucrați asupra voastră un pic mai mult” – ne sfătuiește femeia.

„Este important să urmăriți ce și în ce cantități mâncați. Fiți atenți la ceea ce ajunge în farfuria voastră. Este foarte important.”

Carolyn mănâncă de 5 ori pe zi, iar în dieta sa se regăsesc doar produse utile organismului: fructe, legume, carne albă de pui, pește, ouă, semințe etc. Pe lângă asta, ea doarme în fiecare zi câte 8 ore, iar la cină consumă zilnic câte două bucățele de ciocolată amară.

De asemenea, un rol important îl are viziunea pozitivă asupra lumii. Pentru a atinge armonia interioară, Carolyn ne sfătuiește să medităm.

„În fiecare zi, înainte de a merge la serviciu eu meditez câte jumătate de oră. Am devenit mai calmă și mai conncentrată. Niciodată nu e târziu să începeți.”

„Am renunțat la zahăr acum 28 de ani în urmă. Prima perioadă îmi era foarte dificil, căci eu eram obsedată de dulciuri și nu puteam fără ele…

…Sunt sigură, că anume datorită faptului că nu consum zahăr, nu am probleme de sănătate și kilograme în plus”.

„Pentru a depăși pofta de dulciuri, încerc să mănânc proteine la fiecare masă, în special la micul dejun.”

Optimismul a ajutat-o pe Carolyn să-și lanseze și o afacere de succes – SweetLife – un brand specializat în comercializarea și distribuția de xilitol – un îndulcitor folosit în mod natural ca înlocuitor al zahărului. Acesta favorizează pierderea în greutate și previne apariția diabetului zaharat.

Femeia chiar a lansat și o carte, în care toți pot găsi rețete pentru dulciuri delicioase și sănătoase.

Cel mai important sfat oferit de Mrs Hartz tuturor femeilor: „Niciodată nu vă comparați cu alții! Fiți inspirate de exemplul lor. Suntem cu toții diferiți, cu toții avem calitățile noastre speciale…

Fiți fericite, bucurați-vă de succesele altora și niciodată nu vă faceți griji din cauza vârstei!”