A fost la stilist și acum nu o recunosc nici propriii nepoți! Vezi transformarea incredibilă a acestei femei.

După cum bine știi, un stilist profesionist e în stare să facă adevărate miracole cu chipul unei femei. Ruslan Tatianin este un stilist și make-up artist de talie mondială, care locuiește în Federația Rusă.

El este cunoscut în lumea frumuseții ca „maestrul părului lung”. Ruslan și-a câștigat reputația datorită patimii sale pentru păr lung și coafuri spectaculoase și elegante, capabile să transforme complet imaginea unei femei. Femeile spun că este un adevărat vrăjitor. De altfel, toate clientele lui ies din salon cu 10 ani mai tinere decât au intrat.

Ruslan și-a făcut apariția pe arena internațională la o vârstă considerată fragedă pentru lumea modei. La 25 de ani, bărbatul deja era vedetă la nivel național și unul din cei mai apreciați stiliști în cercurile corespunzătoare.

Talentul său nu putea fi trecut cu vederea. În scurt timp, el a început să colaboreze cu diferite reviste de modă, să participe la emisiuni televizate și masterclass-uri de formare profesională, făcând coafuri pentru modele de diferite vârste.

Stilistul și-a deschis propria școală pentru tinere talente, o academie online și o platformă media unde se împarte gratuit cu trucurile sale. Popularitatea lui crește pe zi ce trece. În principiu, mai bine o dată să vezi, decât de 10 ori să auzi.

Fă cunoștință cu Tatiana, una din clientele sale, în a cărei transformare e greu de crezut. Tatiana are 52 de ani. Este contabilă, are trei copii, doi nepoți, o tonă de rapoarte financiare și a uitat când ultima oară s-a simțit femeie în tot sensul cuvântului.

Ruslan dezvăluie că orice transformare începe cu dezvoltarea unui stil vestimentar ideal pentru fiecare client în parte. După care, echipa lui analizează garderoba existentă a femeii și alege hainele ce trebuie păstrate, completând garderoba cu achiziții noi. Apoi urmează machiajul și masterclass-ul stilistului, care e cel mai important dintre toate.

Ruslan avea o sarcină dificilă. Să transforme o cucoană în fetișcană. Dar pe cei tari îi încântă sarcina grea. Uite cu cât entuziasm bărbatul s-a apucat de coafură. Din spusele lui, efectul de întinerire este dat de trei componente: de machiaj, de coafură și, cel mai important, de schimbarea care se produce în interior.

Pentru a fi frumoasă, o femeie trebuie să se simtă frumoasă. Machiajul și coafură ajută. În primul rând, ele cresc încrederea în sine a unei femei. Anume aici începe magia.

Datorită buclelor și tehnicii de vopsire, părul și-a recăpătat volumul și strălucirea de odinioară. Machiajul a transformat spre bine relieful feței, iar sprâncenele și rujul i-au dat acesteia expresivitate.

Experimentele stilistului nu s-au încheiat aici. În doar câteva ore, Ruslan a transformat-o pe Elena în Cleopatra. Încă o dată ne convingem că pentru a arăta ca o vedetă de cinema îți trebuie doar un stilist cu adevărat talentat.

De altfel, scopul eroului nostru e să demonstreze tuturor femeilor că vârsta nu e o sentință și la 50 de ani poți fi mai frumoasă ca niciodată. E destul să îți dorești cu adevărat acest lucru.

Citește și: Tunsoarea contează: Un stilist japonez își transformă clientele DOAR cu ajutorul coafurii!