A făcut-o din nou! 10 transformări incredibile de la cel mai renumit stilist din Letonia!

Konstantin Bogomolov este stilistul numărul 1 din Riga și unul din cei mai apreciați oamenii ai modei în țările Europei de Nord. El se poate lăuda cu studii în psihologie, design și doctorat în științe inginerești. Cele mai mari pasiuni ale lui sunt moda și predatul la universitate.

În 1999 el a creat centrul «Bogomolov’ Image School» vestit în întreaga lume pentru abordare și profesionism. Centrul său promovează o altfel de modă și a lansat conceptul de image design. La planificarea ținutei nu se ține cont de tendințe, ci de vârsta, ocupația, stilul, caracterul și temperamentul fiecărei femei. În principiu, mai bine odată să vezi, decât de zece ori să auzi.

Femei înainte și după stilist

Fă cunoștință cu Lidia. Lidia este contabilă, are 43 de ani și 2 copii. Datorită lui Konstantin și echipei sale, Lidia s-a transformat din contabilă, în contabil-șef, cel puțin vizual. Și da, greu de crezut, dar în imagine este una și aceeași persoană. Tunsoarea, nuanța părului, sprâncenele, accesoriile, machiajul, ținuta, lentilele de contact – fiecare detaliu contează. Și dacă ele vor fi o bilă albă sau o bilă neagră pentru imaginea ta – depinde doar de tine.

Ludmila și Tamara. Surori gemene, 65 de ani, medici stomatologi. Individualitatea este întotdeauna la modă. Nu o ascunde sub un look banal, când poți să-i dai voie să se manifeste nestingherit! Lucrul cu tunsoarea, machiajul și ținuta îți pot șterge câțiva ani de pe chip și îți pot descătușa sufletul.

Svetlana, 37 de ani, lector la universitate. Svetlana își amintește că după transformare nu au recunoscut-o nici măcar colegii de birou, crezând că e o studentă rătăcită, care a încurcat ușile, nemaivorbind de studenți.

Yolanta, 39 de ani, operator la ghișeu. Acum Yolanta poate pretinde la titlul de cel mai atrăgător operator din țară. De altfel, Konstantin este ferm convins că oricât de bine ai arăta, întotdeauna există loc pentru mai bine. Frumusețea unei femei vine din interior, dar deseori are nevoie de ajutor din afară.

Iulia, 41 de ani, contabilă. Iulia a uitat când ultima oară s-a îmbrăcat delicat și feminin. Ea a fost crescută doar de tata și întotdeauna avut un stil degajat, ușor bărbătesc. Mereu și-a dorit să arate mai elegant, dar recunoaște că nu a avut de la cine învăța acest lucru. Stiliștii i-au dat o mână de ajutor. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Ilona, 47 de ani, educatoare. Fiind mereu înconjurată de copii și de mamele lor, Ilona a uitat cum e să fii femeie independentă și senzuală. Acum știe că vârsta nu e o sentință și o femeie de 47 de ani mai are multe de spus.

Elvira, 36 de ani, mamă a doi copii. Vrem nu vrem, haina în continuare îl face pe om. Și să nu uităm de tunsoare. Elvira arată excelent pentru o doamnă de 36 de ani, iar cu tunsoarea și ținuta potrivită se poate transforma lejer într-o puștoaică de 23.

Galina, 68 de ani, fizician nuclear. Mai bine zis – Galina, 58 de ani. Cine a zis că după 60 de ani trebuie să te îmbraci plictisitor? Dacă sufletul vrea să fie liber, descătușează-l. Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare. Unele femei își trăiesc întreaga viață fără să știe cât de atrăgător și elegant pot să arate.

Irina, 42 de ani, designer interior. Irina recunoaște că după transformare volumul comenzilor a crescut. Are tot mai mulți clienți interesați de serviciile sale. Acum regretă că nu a făcut schimbarea mai devreme, dar în același timp e fericită că a făcut-o acum.

Elena, 52 de ani, contabilă. Chiar nu avem ce adăuga. E cazul când transformarea vorbește de la sine. Dacă mă întebi pe mine, părerea mea e că dintre negru și galben întotdeauna trebuie să alegi a doua.

Dacă ți-au plăcut transformările făcute de echipa lui Konstantin, poți găsi mai multă inspirație în articolul de mai jos.

Citește și: Nu există femei urâte: Un stilist din Letonia își transformă clientele în adevărate regine!