9 tipuri de machiaj pentru un aspect de milioane

Pentru a fi în mod constant atractivă,o femeie recurge la fel și fel de tertipuri și trucuri. Oricare reprezentantă a sexului frumos are propriile sale secrete de frumusețe, pe care le folosește într-un fel sau altul. Printre acestea se numără și diversele tipuri de machiaj. Astăzi ne-am gândit să vă prezentăm 9 dintre ele:

1.Machiajul de tip straubing

Straubingul este un machiaj incredibil de popular în rândul femeilor, mai ales în ultimii ani. Deși a fost folosit anterior doar pentru prezentările de catwalk, acum este folosit atât de starurile de cinema cât și de către doamnele obișnuite. Acest tip de make-up scoate în evidență unele trăsături faciale și le face incredibil de frumoase și expresive.

2.Machiajul de zi

Incredibil de popular, machiajul de zi a câștigat dintotdeauna dragostea tuturor femeilor. Acesta ocupă primul loc în rândurile tipurilor de make-up, fiind folosit cel mai des de către domnișoare, dar și de către doamne care se respectă. Este neutru și poate fi chiar considerat imperceptibil. Acesta include nuanțe cât mai aproape de pielea naturală, nuanțele deschise de umbre, precum și ruj ușor vizibil sau un sclipici incolor.

3.Machiajul smokey eyes

Machiajul “smokey eyes” este clasic și modern, mereu surpinzător prin puterea să de adaptare și prin efectul minunat de senzualitate pe care-l oferă ochilor și privirii. Machiajul “smokey eyes” este realizat dintr-o singură culoare, cu intensitate medie sau închisă. Ochiul este înconjurat de culoare, pleoapele au profunzime și ochii arată seducător. În anii 20 “smokey eyes” era un machiaj obișnuit în cinematografie, era perioada de început a filmului, actorii (și bărbați și femei) erau ajutați mult de machiaj, pentru a se obține o expresie dramatică: sprâncenele erau subțiri și descendente iar buzele se micșorau și se subțiau cu un creion de contur, rujul era mat. Ochii se vedeau foarte bine în fotografii și pe pelicula de film. Greta Garbo, Marlene Dietrich, Lya de Putty, Clară Bow și Mary Pickford, sunt numai câteva actrițe fardate cu rețeta “smokey eyes”, aveau o “aura de star”, au tulburat publicul larg și au dat “trendul”.

Acest tip de make-up permite concentrarea asupra ochilor. Aspectul devine mai expresiv, atractiv și de neuitat. Acesta arată nemaipomenit în cadrul evenimentelor festive și de seară.

4.Machiajul de tip tumblr

Machiajul de tip tumblr implică utilizarea culorilor luminoase,  diferite paiete și detalii neobișnuite. Acesta este utilizat mai mult pentru ședințele foto, sau pentru ocaziile speciale. Nu este recomandabilă utilizarea unui astfel de machiaj în viața de zi cu zi.

5.Machiajul de tip lifting

Acest tip de make-up este oarecum similar cu straubingul, exceptând faptul că are diferențele sale. La urma urmei, cel mai adesea această tehnică este utilizată de către femeile care au trecut pragul de 40 de ani. Machiajul de tip lifting oferă tenului un aspect  mai tineresc, ascunde imperfecțiunile pielii și maschează ridurile. Acesta trebuie să includă obligatoriu un bronzer, un instrument de evidențiere a ochilor și nuanțe deumbre mate.

6.Machiajul de nuntă

Un eveniment incredibil de important în viața fiecărei femei este  nunta. Pentru această zi protagonista are nevoie desigur de un machiaj adecvat. Machiajul de nuntă include nuanțe pastelate de umbre și tonuri ce au scop de a lumina anumite păriți ale tenului. De asemenea sunt binevenite paietele și diverse tipuri de sclipici.

7.Machiajul retro

În ultimii ani machiajul de tip retro câștigă o deosebită popularitate.Acesta oferă tenului și lookului o imagine interesantă și de neuitat. Machiajul de tip retro include: săgeți desenate clar, umbre colorate neobișnuite pe ochi sau buze în nuanță cărămizie.

8.Machiajul de tip yoump

Dacă doriți să obțineți cea mai spectaculoasă imagine, acesta e tipul de machiaj la care sânteți îndemnată să apelați cu încredere! Acesta va arăta foarte bine pe orice tip de față. Este suficient să utilizați culori luminoase și accente clare.

9.Machiajul de Chicago

Un alt tip de make-up care este perfect pentru petreceri este machiajul de Chicago. Aici este suficient să se aplice pe buze o nuanță cărămizie de ruj, pe ochi săgeți conturate clar, și pe pleoape paiete. De asemenea, o astfel de opțiune are scopul de a cuceri orice privire și poate reprezenta alegerea perfectă pentru o seară de dans în oraș.