9 lucruri, care mereu vor fi la modă

Care ar fi 9 lucruri, care nu vor ieși niciodată din modă, după versiunea bloggeriței Annei Belis.

Anna Belis știe totul despre modă: participă la prezentările săptămânale de modă la Moscova, Paris și New York, comunică regulat cu designeri de modă de top și știe exact ce să cumpere pentru a arăta mereu superb!

1. Cizme înalte

Cizmele sunt esențiale în garderoba ta! Acestea arată întotdeauna bine asortate – cu un palton și o geacă tip parka, cu blugi și chiar o haină din blană. Dacă culoarea neagră de bază ți se pare prea obișnuită, alege culoarea bej întunecat: pare scump și sofisticat.

2. Pulover moale și voluminos

Un pulover bun te poate servi mulți ani, încălzindu-te ușor în serile reci de toamnă și iarnă. Un lucru confortabil și de neînlocuit în orice moment al anului!

3. Rochie neagră

Baza perfectă pentru orice aspect! Adaugă un accent – de exemplu, un guler alb, un accesoriu aprins sau o geantă, astfel vei obține o imagine care se va potrivi oriunde și va arăta elegant.

4. Pantaloni negri

Cel mai important lucru atunci când alegi pantaloni este să îți găsești modelul și stilul care să se potrivească figurii tale. Pantaloni largi – o opțiune de neînlocuit!

5. Palton de culoarea nisipului

Paltonul poate fi și de-o culoare aprinsă, dar este mai bine să ții de nuanțele de bază, pentru a putea mereu să îl combini într-un mod nou, de exemplu cu o eșarfă neobișnuită sau un fular împletit masiv. În diferite sezoane, poți schimba accesoriile ca să îți schimbi imaginea și să menții tendințele actuale, pentru că un palton de baza va arăta întotdeauna perfect.

6. Tricouri Oversize

Multe vedete și personalități faimoase au un tricou alb în garderoba lor. Modelele mulate nu mereu arată avantajos, dar un tricou supradimensionat va arăta interesant în combinație cu blugi, jachetă sau chiar cu o rochie.

7. Geanta Louis Vuitton

Oricât s-ar spune că acest brand este deja plictisitor, clasica geantă Louis Vuitton nu va ieși niciodată la modă. Modele sunt pe gustul fiecărui: unora le place modelele voluminoase, altora le plac mai mult formele rigide sau de dimensiunile mici.

8. Fusta denim

O femeie într-o fustă este frumoasă, elegantă și mereu la modă. Fustele din denim elegante, de diferite lungimi, pot fi purtate atât cu pantofi cu toc înalt, cât și cu adidași.

9. Geaca de piele

O rochie albă mulată sau largă, pantofi sau adidași, blugi brutali sau o romantica fustă tutu, toate pot fi combinate cu o geacă tip biker din piele! Chiar și cu un costum de baie va arăta de milioane!