Simple și stilate: 7 tunsori moderne care nu necesită aranjare!

Tunsoarea dă tonul întregii ținute. Fără un păr îngrijit și coafat, chiar și cea mai frumoasă ținută va arăta deplasat și caraghios. Dar ce să faci dacă nu ai timp sau nu vrei să te coafezi în fiecare dimineață? Îți faci o tunsoare care nu necesită aranjare! Și viața devine mai simplă. Exact așa au procedat eroinele noastre de astăzi.

Tunsori care nu necesită aranjare

Coafura carre este una din cele mai vechi tunsori din lume. Ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat.

Carre este o frizură elegantă și contemporană. În plus, acum e la modă simplitatea și naturalețea, iar o astfel de coafură arată simplu, natural și original. Și cel mai important, este ușor de coafat.

La urma urmei, de ce să te complici? Tunsorile clasice precum bob, carre sau pixie sunt întotdeauna actuale. Coafura bob e una din cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și se asociază excelent cu orice ținută. Și cât de ușor se întreține!

Tunsorile bob și carre sunt atât de populare încât multe femei nu pot să renunțe la una în favoarea alteia. Dar ce se întâmplă dacă iei tot ce-i mai bun de la două tunsori bune? Obții una și mai bună.

O tunsoare bob-carre cu breton arată grozav indiferent de vârstă. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte și corectează ovalul feței. Iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine în special cu breton filat.

Și să nu uităm de pixie. Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

O astfel de tunsoare este foarte ușor de coafat. La modul practic, e destul să-ți ciufulești un pic părul. Dar dacă șuvițele nu te ascultă, poți apela la produse moderne de fixare a părului.

În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul asimetric va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

Astfel de tunsori arată mult mai proaspăt decât tunsorile pentru păr lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare.

Părul lung necesită mult timp pentru îngrijire și coafare, iar în condițiile ritmului accelerat al vieții contemporane, tot mai multe femei renunță la tunsorile pentru păr lung în favoarea coafurilor pentru păr mediu și scurt, care adaugă prospețime imaginii lor.

Citește și: Alege să fii frumoasă: 5 remedii naturale pentru pielea uscată!