7 tunsori care nu mai sunt la modă de mult timp, dar multe femei încă le poartă. Evită-le!

Faptul că ne place foarte mult o coafură, asta nu înseamnă că ni se potrivește. Cu toate acestea, multe doamne minunate continuă cu persistență de la an la an să urmeze stilul ales în tinerețe.

Lumea nu stă nemișcată, apar schimbări în toate – atât în ​​modă, cât și în aspectul femeii. Trebuie să vă împăcați cu acest lucru și să țineți pasul cu vremurile. S-ar putea să merite să schimbați ceva pentru ca într-o bună zi să nu fiți încurcate cu propria bunică.

Culoare
În primul rând, aș dori să vă atrag atenția asupra vopsirii, deoarece culoarea părului poate strica cea mai tare tunsoare.

O blondă despre blond
Deci, dacă sunteți un susținător al buclelor blonde, aruncați o privire atentă la nuanța părului. Coloranții ieftini, măiestria de calitate slabă, dintr-o singură dată vor duce adesea la despicarea părului. Arată ieftin și neglijent.

Pentru ca părul să pară nobil, vă sfătuim să folosiți produse care neutralizează galbenul și reînnoiesc nuanța la fiecare 3 săptămâni.

Bruneta pasională
O brunetă totală, cu părul lung, arată chiar mai rău decât o blondă cu părul prea galben. Mai ales dacă părul nu este gros. Culoarea pielii capului albă care strălucește prin firele negre, arată complet inestetic.

Culoare nenaturală
Ei bine, dacă nu sunteți o vedetă pop și nu intenționați să șocați publicul, nu ar trebui să vă faceți capul să arate ca o vânătă sau o cireașă. În nici un caz, astfel de nuanțe nu vă vor înfrumuseța.

Forma
De fapt, ne-am apropiat de tunsori. O tunsoare, este baza unei coafuri, totul se schimbă de la forma acesteia. Prin urmare, chiar și celor cărora le place să experimenteze, evită variațiile absurde. De exemplu, ca acestea.

Breton scurt cu părul lung
În general, o astfel de coafură este respingătoare, dar în cel mai scurt timp vei fi definită ca un fan al Nataliei Oreiro. Această actriță a născut moda pentru o astfel de tunsoare în vremurile post-sovietice.

Ondulare
Buclele napolitane au încetat de mult să fie apreciate, în lumea modei. Mai bine să scoatem această coafură din listă și în același timp și aparatul pentru realizarea acestor bucle.