7 trucuri de frumusețe pe care orice femeie deșteaptă trebuie să le știe

Frumusețea este relativă și depinde de percepția fiecăruia dintre noi. Dar aspectul îngrijit este o chestiune de principiu. Nu poți să fii frumoasă atât timp cât ești neîngrijită. Și invers. Poți să fii mai puțin frumoasă, dar dacă ești îngrijită, vei fi pe placul tuturor. Iată 7 trucuri de frumusețe pe care orice femeie îngrijită trebuie să le știe.

Trucuri de frumusețe pentru femei

1. În loc să cumperi un sutien cu bretele încrucișate, folosește o clemă specială pentru a prinde temporar bretelele sutienului tău.

Datorită clemei, ținuta va arăta în felul următor. Mult mai elegant, nu-i așa?

2. Iar dacă te strâng inelele, reglatoarele și închizătoarele de la sutien, folosește plasturi din materiale textile pentru a scăpa de disconfort și durere.

3. Pe de altă parte, dacă te-ai împlinit puțin și nu mai încapi în pantaloni, poți prinde blugii cu un elastic obișnuit pentru păr.

4. Pentru a îndepărta petele de deodorant de pe haine, amestecă puțină apă cu suc de lămâie în raport de 1 la 1 și aplică soluția pe pată folosind o dischetă cosmetică. Lasă soluția să acționeze măcar 15 minute, apoi freacă zona afectată cu periuța de dinți. După care, clătește haina cu apă caldă.

5. O femeie elegantă verifică în fața oglinzii orice detaliu care o poate da de gol. Italienii glumesc că femeia care știe să-și ascundă lenjeria de ochii curioși, poate să-și ascundă și amantul de soț. Dacă bluza lasă sutienul la vedere, nu te sfii să folosești o bucată de scotch.

6. O altă problemă care le dă mari bătăi de cap femeilor este cum să închidă rochiile cu fermoar la spate. Dacă nu ai un partener care să te ajute, folosește o panglică și un cleștișor.

7. Iar dacă pe haine au apărut scame (în special după spălare) poți scăpa de ele nu numai cu rola adezivă, ci și cu lama de ras.