7 trucuri curioase, care slăbesc și ascund burta femeilor plinuțe

Nu toate femeile se pot lăuda cu o figură perfectă, multe au șoldurile mai mari și aici nu este nimic în neregulă, există oameni care acceptă persoanele așa cum sunt. Desigur, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să mâncați până la 200 kg și să vă dăunați sănătății, dar dacă o femeie se simte normal în corpul ei, atunci nu trebuie să își facă griji. Totuși o siluetă voluptuoasă trebuie să fie îmbrăcată corespunzător pentru a părea frumoasă și noi în material am pregătit 7 sfaturi pentru o siluetă de invidiat, pentru femeile mai masive.

1.Lenjerie compresivă

Pentru a ieși în public într-o ținută strânsă pe corp, lenjeria intimă de compresie este utilă, ea ascunzând defectele figurii. Vă va face să arătați mai subțire și în formă. Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Emily Blunt, Tyra Banks, Anne Hathaway, Adele și alte vedete și-au exprimat în mod deschis atașamentul pentru acest truc.

Iată un exemplu bun, al modului în care lenjeria intimă cu compresie transformă figura. Linia chiloților este invizibilă, doar formele seducătoare sunt vizibile. Pentru o ocazie specială, astfel de lenjerie intimă este o adevărată salvare.

2. Renunțați la lucrurile strânse în favoarea unei ținute largi

Hainele monocrome și textura simplă sunt soluția nr.1 pentru voi. O paletă întunecată dominată de negru slăbește cu adevărat, dar acesta nu este deloc un motiv pentru a abandona nuanțele pastelate. Aruncați o privire mai atentă la tonurile bej, lapte, fistic, crem, nisip și roz pal. Dar acordați o atenție specială croirii hainei.

3. Acordați atenție îmbrăcămintei cu dungi verticale

Ornamente, modele și dungi verticale vă vor face să arătați mai înaltă și mai subțire. În acest caz, trebuie luate în considerare lățimea dungilor și tonul acestora. Dungile largi pot adăuga vizual volum suplimentar figurii, deci merită să alegeți lucruri cu dungi înguste și dese.

Dacă credeți că o rochie cu dungi este nu foarte potrivită, aruncați o privire la bluzele sau cardiganele de o culoare similară.

4. Faceți accentul pe o altă parte a corpului

Pentru a distrage atenția de la burtă, subliniați, de exemplu, bustul (numai fără fanatism). Opțiuni simple, dar interesante, cu un decolteu superficial – o rochie neagră solidă, pantaloni clasici și un top, o fustă creion și o bluză.

5. Alegeți rochii de o lungime chiar sub genunchi sau maxi (până în podea)

Când vine vorba de rochii, alegeți modele drepte sau înfășurate. Culorile monotone pot concura liber cu rochiile cu flori mari, exact ca în fotografie.

Iată un exemplu al modului în care o rochie strânsă, învârtită lateral, a subliniat zona cu probleme. O încercare de a ascunde aceste defectele cu draperii nu a reușit.

Modelele cu gâtul în forma de „​​V”, bluzele cu centură la talie arată cel mai potrivit. Toate femeile fac față misiunii de a deghiza o burtă mică.

7. Acordați prioritate topurilor, tricourilor și tunicilor largi

După cum puteți vedea, un top decupat strâns, chiar asociat cu blugi înalți, nu salvează situația, ci doar arată burta și atrage atenția asupra părților bombate.

Un top liber este ceea ce aveți nevoie dacă vă complexați de burtă. Este important să nu exagerați atunci când cumpărați haine de dimensiuni mai mari. Aceasta este o greșeală obișnuită, care, dimpotrivă, nu face decât să vă arate mai zdravănă.