7 tipuri de frizuri cu efect de întinerire pentru femeile după 50 de ani. Încearcă măcar una!

O tunsoare modernă elegantă poate avea un efect contra îmbătrânirii. De altfel, este un mod ușor și ieftin de a vă face vizual mai tânără. Am selectat pentru voi, cele mai relevante opțiuni de tunsori care vă vor face să arătați mai tinere și mai fresh.

Părul de lungime medie este o soluție excelentă în întinerirea feței, doar cu condiția că acesta nu este foarte subțire și rar. Alegerea corectă a culorii joacă, de asemenea, un rol important. O culoare deschisă la culoare a părului, aduce o senzație de reîmprospătare și se potrivește bine cu ochii albaștri.

Bob-carre este una dintre cele mai populare tunsori la acest moment, indiferent de vârstă. Se potrivește oricărui tip de față, întinerește vizual și revitalizează părul subțire și fin. Volumul, aplicat părului niciodată nu a adus dezavantaje femeilor.

Frizura de tipul „Garcon” este foarte populară, în special, printre femeile de afaceri. Volumul în partea superioară a capului, bretonul lung și părul puțin pe partea inferioară a creștetului, sunt câteva caracteristici ale acestei tunsori. Un plus este că vă puteți aranja părul în moduri diferite, în ciuda lungimii scurte.

Există și o altă variantă pentru tunsoarea de Bob-Carre, care arată blând și feminin. Aceasta este perfectă pentru cei cu un păr care a devenit subțire și fragil. Mai mult, alegerea unei culori corecte, în mai multe tonuri, va adăuga vizual volum coafurii.

Dacă vrei ceva nu prea extravagant, atunci îți va plăcea cu siguranță, tunsoare Bob. Bretonul poate fi scurt sau alungit – la preferința ta. Cel scurt va ascunde ridurile de pe frunte, iar cel alungit va oferi mai multe avantaje pentru a combina cu haine și accesorii.