7 reguli de modă pentru fetele cu un bust impresionant

Să găsești haine elegante pentru o figură cu un bust impresionant, nu este o sarcină ușoară. La multe fete, decolteul poate părea prea provocător, iar rochiile sunt selectate cu o mărime mai mare pentru a nu fi strânse. Am adunat toate cele mai reușite sfaturi de la experți în modă, care vor ajuta fetelor frumoase cu piept mare să aleagă aspectul perfect.

Rochii cu volane suprapuse

Este greu pentru fetele cu sâni mari să găsească haine care să se potrivească bine atât în ​​partea de sus, cât și în partea de jos a figurii. Caută rochii și paltoane care se înfășoară ca un halat. Deci, poți regla rochia strict în funcție de silueta ta. Subliniază talia cu o curea sau un cordon.

Spune „nu” la imprimeuri mari

O dungă mare, inscripție sau sigla trupei tale preferate de rock pe îmbrăcăminte strânsă pot juca o glumă proastă cu tine. Imprimarea întinsă pe piept distorsionează conturul și atrage atenție în plus. Pentru a-ți prezenta formele într-o lumină bună, optează pentru haine simple sau modele cu imprimeuri mici.

„Nu” la detalii mari de sus

Decolteul în forma V te va ajuta să îți faci figura mai proporțională, care întinde silueta, „deschide” umerii și face bustul voluminos să arate mai elegant.

Materiale ușoare

Țesăturile ușoare și fluide care îmbrățișează corpul te pot face să arătați mai casual. Mătasea va fi o alternativă bună la bumbacul gros, iar cașmirul ușor va înlocui lâna grea.

Uită de pulovere pe gât

Mulți încearcă să sublinieze avantajele lor remarcabile cu gulerele strânse, uitând că gâtul înalt distorsionează proporțiile figurii. Astfel de îmbrăcăminte mișcă vizual pieptul spre mijlocul trunchiului, care în mod clar nu se te vor favoriza.

Siluetă liberă

Dacă confortul este pe primul loc pentru tine, alege îmbrăcăminte largă, fără cusuturi drepte. Modelele evazate și rochiile cu volane la tiv vor ajuta, de asemenea, la echilibrarea părții de sus cu cea de jos a corpului.

Mânicile contează

Dacă planurile tale nu includ o creștere a volumului, ar trebui să uiți și de mânecile bombate. În loc de ele, stiliștii recomandă modele cu mâneci lungi și strânse sau 3/4.