7 nuanțe în vogă, care te vor face mai fină și mai tânără

Dacă o fată tânără ar putea să nu stea mult pe gânduri atunci când alege în ce culoare să asorteze haina când iese din casă, atunci pentru o femeie matură, acest lucru este ceva foarte important.  Acest moment se datorează faptului că unele culori o pot face cu câțiva ani mai bătrână, iar unele nuanțe, dimpotrivă, o vor întineri. Ei bine, atunci când cifrele din buletin arată mai mult de 50 de ani, la sigur ai dori sa arăți mult mai tânără. Prin urmare,  noi îți aducem câteva sfaturi și să alegeți haine din următoarele nuanțe.

1.Nuanțe nude

Îmbrăcămintea pastelată este considerată neutră. Multe articole de bază au un ton bej sau nud și aparține unei game de culori care te pot face mai tânără.

2.Nuanțe coral

Îmbrăcămintea corală îți va permite să pari mai tânără, datorită faptului că coralul este asociat cu senzualitate și eleganța.

3.Albastru deschis
Albastrul deschis este culoarea cerului. Amintește de puritate și noblețe. Această nuanță arată la fel de bine atât pentru doamnele blonde cât și pe brunete.

4.Culoarea mentei

Verdele este întotdeauna asociat cu primăvara, ceea ce înseamnă și tinerețe. Doar că nu trebuie să alegi un verde aprins, pentru că el pot influența negativ culoarea feței. Cel mai bine este să alegeți articole de culoare mentă. Aceasta este o verdeață delicată care va adăuga tandrețe imaginii tale.

5.Nuanța lavandei

Lavanda este fină și misterioasă. Ea cuprinde și pasiune și calm în același timp. O femeie îmbrăcată în haine de culoare lavandei va arătă mereu fresh. Un aspect așa aspect este întotdeauna în vogă și te va întineri. Merită să rețineți acest lucru atunci când alegeți haine.

6.Albastru strălucitor

O culoare albastră strălucitoare vorbește mult despre caracter. Prin urmare, femeile care aleg această culoare pot fi percepute ca puternice și importante. Aceasta înseamnă că o femeie matură va părea mai tânără și mai interesantă. În plus, această nuanță este potrivită pentru orice ținut festivă sau de zi cu zi.

7.Nuanța muștar

O femeie carismatică cu o personalitate puternică are întotdeauna o amărăciune în caracterul ei. Nuanța de muștar arată entuziasmul tinereții și caracterul imprevizibil.

Singurul lucru de luat în considerare este că cel mai bine este ca brunetele să aleagă partea deschisă a unei nuanțe de muștar, iar pentru blondele, partea mai închisă.