7 bijuterii preferate ale multor femei, dar care îmbătrânesc aspectul

Nu toate bijuteriile arată potrivit pentru doamnele mai în vârstă. Unele bijuterii fac imaginea mai ieftină, altele o fac și mai veche. Cu toate acestea, fiecare doamnă vrea să arate atractivă, elegantă și tânără. De aceea, vă sfătuim să nu cumpărați 7 bijuterii care vă vor evidenția cu siguranță vârsta.

Mărgele multicolore strălucitoare din pietre naturale

Mărgelele nu sunt cea mai bună idee pentru femeile în vârstă. Astfel de decorațiuni, așa cum înțelegeți, arată ieftin și, mai mult, fără gust. Și dacă alegeți, de asemenea, produse realizate din mărgele masive, există o șansă mare să subliniați pur și simplu modificările legate de vârstă ale feței, bărbiei și inelelor Venus de pe gât.

O alternativă pentru mărgelele strălucitoare și masive pot fi bijuteriile din lut polimeric, care sunt vopsite în culori mai dezactivate sau pastelate. Decorat în aceeași schemă de culori ca ținuta sau accesoriile, va arăta elegant și cu gust.

Cea mai bună idee pentru doamne este considerată a fi lanțurile mici din aur sau argint, realizate într-un stil modern minimalist.

Decorațiuni retro

Bijuteriile retro pot arăta foarte elegant, frumoase și chiar bogate, dar dacă ai peste 40 de ani, ele îți vor sublinia cu siguranță apartenența la „vechea” școală. Pentru femeile de o vârstă elegantă, este mai bine să aruncați o privire mai atentă asupra variantelor mai moderne și laconice ale bijuteriilor. Cerceii cu pandantiv vor arăta minunat, ceea ce va ajuta la întinderea liniei gâtului, feței și chiar la corectarea ușoară a ovalului.

Multe inele

Mâna, împodobită cu multe inele mari de argint și aur cu pietre mari, subliniază vârsta. În plus, această idee de decorare a unei imagini este considerată insipidă și chiar vulgară. Renunță la obiceiul de a te îmbrăca în toate cele bune și rămâi la minimalismul clasic în look-ul tău pentru a-ți menține ținuta tinerească și proaspătă.

Set de bijuterii

Setul de bijuterii arată impresionant. Cu toate acestea, experții recomandă cu tărie să nu puneți toate elementele kitului simultan. O astfel de decizie va suprasolicita imaginea și va sublinia aderarea la tradițiile din trecut. Dacă nu doriți ca setul dvs. să adune praf în colțul îndepărtat al cutiei, utilizați alternativ combinații din două elemente: o brățară și un inel / cercei și un lanț / colier și brățară.

Broșe

O altă greșeală a doamnelor mai în vârstă, potrivit experților, este purtarea unei broșe pe un sacou sau cardigan. O astfel de decizie în imagine arată de modă veche și în mod clar nu subliniază capacitatea ta de a te îmbrăca modern și elegant. Dacă pur și simplu nu vă puteți imagina aspectul fără o broșă, folosiți-o ca buton, asigurându-vă jacheta cu ea.

Chokers

Dacă doriți să subliniați cea de-a doua bărbie și inelele Venus pe gât – cumpărați un choker și nu ezitați să-l purtați în fiecare zi. Cu toate acestea, dacă doriți, dimpotrivă, să îndepărtați atenția de la zonele problematice ale aspectului dvs., cumpărați pandantive și pandantive alungite laconice, care vă vor ajuta chiar să întindeți puțin silueta.

Perla

Perlele și bijuteriile din perle sunt considerate clasice atemporale. Multe femei peste 40 de ani consideră că astfel de bijuterii sunt baza garderobei lor. Cu toate acestea, multe femei pur și simplu le poartă corect. Deci, pentru a nu vă strica imaginea, experții sfătuiesc să purtați bijuterii cu perle într-o combinație de accesorii metalice strălucitoare de aceeași lungime.