60 de modele de tunsori păr scurt la modă pentru femei 2021-2022!

Tunsorile scurte nu sunt o noutate în lumea modei, dar sunt o tendință absolută a ultimilor 3-4 ani. Coafurile pentru păr scurt sunt stilate, practice, ușor de coafat și întineresc chipul oricărei femei. Astfel de tunsori arată mult mai proaspăt decât tunsorile pentru păr lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare. Hai să vedem care sunt tendințele acestui sezon.

Tunsori păr scurt cu breton asimetric

Tunsoarea pixie-bob va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton.

O coafură pixie bob cu breton îți poate schimba spre bine întreaga imagine, pentru că ascunde ridurile de expresie, nivelează ovalul feței și conferă acesteia un aer îndrăzneț și seducător. Un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori păr foarte scurt femei

Tunsorile ultra scurte arată bine pe femeile cu trăsături expresive ale feței. Dar nu uita de accesorii, care au rolul de a dilua imaginea ascetică a tunsorii și de a adăuga rafinament chipului tău. Și de machiaj, care trebuie să-ți sublinieze expresivitatea.

Din fericire, astăzi femeile pot să poarte o tunsoare foarte scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate. O astfel de coafură arată modern, proaspăt, stilat și e opțiunea ideală pentru femeile hotărâte și sigure de sine.

Tunsori par scurt cu țepi la spate

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului, dar mai puțin potrivită pentru femei plinuțe.

Frizurile pentru păr scurt sunt bune atât pentru femei tinere, deoarece le adaugă îndrăzneală și senzualitate, cât și pentru femei în vârstă, fiindcă dau părului volum la rădăcini, împrospătând imaginea în ansamblu.

Tunsori păr scurt în scări cu breton

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și fără breton.

Tunsori scurte cu breton lung

Bretonul lateral încadrează bine fruntea, conferind chipului un aspect romantic, grațios și feminin. Un astfel de breton maschează eficient acneea, ridurile și fruntea lată. Tunsoarea este ușor de coafat și se potrivește femeilor cu păr subțire, drept și rar.

Bretonul asimetric e o completare perfectă pentru tunsoarea pixie, bob, carre și toate tunsorile stratificate. Toate acestea sunt ușor de coafat și arată foarte natural, datorită stilului neglijent.

Tunsori păr scurt fără breton

Coafurile cu breton sunt bune pentru că ascund imperfecțiunile feței, de exemplu, fruntea lată, ridurile sau acneea. În plus, o tunsoare cu breton nu se demodează niciodată, bretonul fiind un atribut al stilului și feminității. Dar dacă nu te confrunți cu aceste probleme, nu ai nevoie neapărat de breton. O coafură fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și te va face nespus de grațioasă și feminină.

Tunsori păr scurt față rotundă

Coafura carre are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea și îți dau un aer mai strict. Una din principalele tendințe din ultimii ani este tunsoarea bob carre pentru păr scurt.

Tunsori bob păr scurt 2021-2022

Dacă nu ești gata de schimbări radicale, poți apela la o soluție un pic mai conservatoare – coafura bob pentru păr scurt. Această tunsoare va adăuga volum părului tău, este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său nițel neglijent. Coafura bob e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale.

Tunsoarea poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură modernă. În plus, bobul e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente, arată natural și cât se poate de tineresc

Tunsori bob păr scurt asimetric

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Coafurile cu breton asimetric compensează insuficiența volumului și adaugă părului prospețime și rafinament. Iar stilul lejer și neglijent al lor, te va salva de cel mai izbitor semn al bătrâneții – conservatismul și atenția excesivă la detalii, cu alte cuvinte, de un look pedant și plictisitor.

Tunsori păr scurt femei 30 de ani

Părul lung necesită mult timp pentru îngrijire și coafare, iar în condițiile ritmului accelerat al vieții contemporane, tot mai multe femei renunță la tunsorile cu păr lung în favoarea coafurilor scurte, cu volum, care adaugă prospețime și expresivitate imaginii lor.

În principiu, o astfel de tunsoare este ușor de coafat. La modul practic, e destul să-ți ciufulești un pic părul. Dar dacă părul nu te ascultă, poți apela la produse contemporane de fixare a părului.

Tunsori scurte moderne

Moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Tunsoarea pixie este opțiunea ideală pentru femeile sigure de sine, bobul este versatil și universal, iar coafura carre este clasicul care nu-și pierde niciodată din actualitate. Și să nu uităm de tunsorile asimetrice în trepte!

Totuși, dacă ai fața plinuță, în formă de pară, bărbie dublă pronunțată, urechi decolate sau fruntea lată – vei arăta mai atrăgătoare purtând o tunsoare care încadrează bine ovalul feței.

Citește și: Îngrijite frumos: 30 de modele de unghii pentru femeile care țin la frumusețea lor!