6 tunsori de top cu care vei arăta impecabil chiar de dimineață

Tunsoarea reprezintă un moment cheie pentru o femeie care vrea să arate frumos și atrăgător. Cu siguranță ai avut dimineți în care te-ai trezit și ți-ai pus întrebarea „Oare în ce mod să îmi aranjez părul pentru această zi”. Așa deci, există o serie de tunsori care pot fi făcute de acasă, fără a pierde prea multă vreme de a merge la un salon de frumusețe.

 

Frizura de tip bob

Acest tip de tunsoare este foarte variată și arată frumos, dar și atrăgător. Important este să îți alegi acea variantă, care te va avantaja cel mai mult, în funcție de forma capului, dar și lungimea părului.

Tunsoarea pătrată

Acest tip de aranjare a părului a devenit deja un model clasic pentru multe femei. Cel mai mare avantaj al tunsorii este că îți va acoperi toate defectele capilare, dar și îți va contura deosebit forma feței.

Cascadă

Frizura este perfectă pentru orice tip de păr și orice lungime. Aceasta va conferi volum podoabei capilare și mereu vei arăta fresh.

Pixie

Dacă ai părul scurt, nu este nici o problemă. Tunsoarea pixie îți vine în ajutor pentru a arăta deosebit și plină de viață. Pentru a adăuga tinerețe, frizerii recomandă și un breton lung, care te va scoate în evidență și vei arăta demențial.

Frizura franțuzească

Această tunsoare este ideală pentru că nu are nevoie de prea multă îngrijire pe parcursul zilei. Curios este că frizurii nu îi este frică de vânt și ploaie, iar odată ce părul tău va crește, aceasta în continuare va arăta frumos.

Breton

Specialiștii sunt de părerea că odată ce vei adăuga breton pentru oricare frizură, acesta are posibilitatea de a te schimba radical și să arăți diferit în ochii oamenilor ce te înconjoară.

Într-un final, sunt convins că dacă vei avea grijă în fiecare dimineață să îți aranjezi părul în una dintre variantele propuse în acest material, vei arăta senzațional și vei adăuga câteva puncte bune în karma personală.