20 de stiluri de aranjare a părului scurt, astfel în pas cu trendul

Părul scurt a devenit o tendință în zilele noastre. Acesta este ales nu numai de către tineri dar și de asemenea, de către doamne mature de după 50 de ani. Se crede, în general, că o tunsoare scurtă a părului nu permite schimbarea imaginii și implică doar un singur tip de stil, ceea ce nu este adevărat. De fapt, stiliștii oferă nenumărate coafuri de păr scurt. Iată care sânt doar câteva dintre acestea:

Stilul cu volum

Unul dintre cele mai cunoscute tipuri de a aranjare pentru o doamnă cu păr scurt, îl reprezintă stilul cu volum. Acesta constă în a oferi părului un volum natural și atractiv în partea superioară a scalpului, iar la margini, un plus de strălucire. Pentru o astfel de aranjare a părului e nevoie de o perie rotativă și un uscător de păr. De asemenea, pentru o durată mai îndelungată se ia în calcul utilizarea unui fixativ.

Acest stil este potrivit pentru ținutele elegante și clasice. Stilul cu volum scoate în relief feminitatea doamnei, precum și împodobește imaginea ei grațioasă.

Stilul arici

Acest tip de aranjare a părului, deși e preferat de către mai multe dintre doamne, are un aspect haotic, liber și implică o imagine mai rebelă a femeii. Tipul acesta de aranjare este de obicei ales de doamnele care au tunsori foarte scurte și care preferă purtarea hainelor în stil under-ground cum ar fi: geaca și pantalonii de piele sau blugii rupți. Pentru o astfel de aranjare este necesar ca după spălare și uscare, părul să fie dat cu un gel special.

Stilul de tip pixel

Stilul de tip pixel a devenit foarte popular în ultimul timp. Acesta este ales în special de către femeile care sunt încrezătoare în temperamentul lor, precum și de doamnele care doresc să evidențieze caracteristicile frumoase ale feței. Aranjarea respectivă este o opțiune în funcție de stare de spirit și eveniment. Principalele feluri ale acestui tip de aranjare sunt:

  • (În cazul unei ținute lejere) Gelul se aplică pe rădăcinile și vârfurile buclelor, după care firele sunt pieptănate într-o poziție verticală sau agitate cu mâinile.
  • ( În cazul unei ținute oficce ) Părul este separat printr-o despărțire oblică elegantă în mijloc sau într-o parte, iar restul părului este comprimat într-o coafură uniformă.

Stilul bucle ondulate

Această aranjare este opțiunea unui outfitt mai romantic, iar din această cauză stilul respectiv este ales de către multe dintre starurile de la Hollywood. Pentru o astfel de aranjare sunt necesare: un uscător de păr, un ondulator sau bigudiuri, un pieptene și un fixativ.

 

Stilul malvinca

Această coafură este aleasă de femei cu șuvițe de păr puțin mai lungi la spate. Malvinca îndepărtează o parte din buclele de dinainte, luminând astfel fața femeii. De asemenea oferă un volum incredibil părului.

Stilul împletit

Acest tip de aranjare creează o imagine romantică, blândă și originală a femeii care o poartă. Doamnele efectua de obicei împletituri de dimensiuni diferite, Acest tip de aranjare se potrivește atât în cazul doamnelor cu breton, cât și a celor fără. Dacă este asortată cu accesoriile necesare, aranjarea respectivă a părului poate fi opțiunea ideală pentru evenimente ceremoniale.

În concluzie cu ajutorul imaginației se pot crea o mulțime de coafuri ingenioase din părul scurt. Acestea sunt doar câteva dintre ele, desigur!