6 șiretlicuri de machiaj, pe care machieurul nu ți le va spune, niciodată

Putem vedea multe fotografii ale vedetelor pe care le postează pe Instagram, dar niciuna dintre ele nu arată care este secretul machiajului perfect. Unii profesioniști, sub presiunea jurnaliștilor, dezvăluie încă secretele frumuseții. În interviuri, vorbesc despre diferite tehnici de machiaj și mici trucuri. Așadar, am găsit aceste interviuri și am selectat cele mai utile hack-uri pentru tine.

1.Nu aruncați peria de rimel
Mulți oameni cred că cea mai importantă valoare a rimelului este compoziția și prețul acestuia pe raft. De fapt, nu este așa. Ei bine, componența acestor produse este aproape același, iar diferența dintre un rimel bun și unul rău se află în pensulă sau perie.

Artistul de machiaj celebru Tim McKay recomandă să nu aruncați pensula perfectă dacă ați găsit una bună pentru voi. Puteți cumpăra chiar și un rimel mai ieftin și va funcționa la fel de bine ca un rimel scump, doar datorită pensulei potrivite.

2.Adăugați ulei la fondul de ten mat
Artistul de machiaj Jenny Patinkin sugerează că pentru a crea tonul perfect, nu trebuie să aplicați mai întâi uleiul pe piele, să așteptați 5 minute, apoi să adăugați fond de ten. Combinați-le pe cele două pentru o strălucire frumoasă din interior spre exterior.

3.Vopsiți-vă ochii înainte de a aplica tonul
Un mic secret al machiajului perfect uniform este să vă vopsiți ochii înainte de a aplica fondul de ten. Potrivit specialiștilor, este mult mai ușor să remediați erorile în acest fel. Dacă fardul cade, îl ștergeți de pe fața curată, astfel încât să nu mai trebuie să aplici din nou fond de ten, pudră și marcator.

4.Nu frecați rimelul murdar
Artistul de machiaj Alla Connell oferă o modalitate de a remedia problema rimelului murdar. Dacă aplicați în mod accidental o culoare pe pleoapă sau pe obraz, nu o atingeți. Lăsa-ți rimelul să se usuce, apoi răzuiți ușor compoziția uscată.

5.Folosiți rujul pe același ton cu buza interioară
Pentru ca rujul să arate perfect pe buze, nuanța acestuia trebuie să se potrivească tipajului dvs. de culoare. Este ușor de verificat. Trageți buza de jos și priviți culoarea din interior. Rujul poate fi mai deschis sau mai închis, dar ar trebui să aibă aproximativ același ton.

6.Folosiți fardul în două nuanțe
Artistul de machiaj a vedetelor, James Vincent recomandă utilizarea a două nuanțe de fard pentru obraji, în machiaj. Culorile roz sau roșu ar trebui să fie amplasate pe merele obrajilor. O piersică, un coral sau ceva din familia portocalie trebuie aplicată în cel mai înalt punct al pomeților.