6 modele creative de design pentru unghiile medii

Multe persoane consideră că unghiile scurte nu arată estetic, iar unghiile lungi sunt incomode. Lungimea medie combină capacitatea de a obține orice formă și o mulțime de idei pentru design. Totuși, ce modele de unghii sunt la modă în acest sezon?

Desenele cu flori

O modalitate ușoară de a înfrumuseța unghiile de lungime medie. Ramurile subțiri și florile grafice vor sublinia grația și rafinamentul mâinilor.

Liniile de tranziție

Pe unghiile scurte, tranzițiile arată dur și umbrite de nuanțe. Astfel, pe unghiile medii este suficient spațiu pentru a realiza acest design și trecerea de la o culoare la alta. De asemenea, multe persoane optează pentru culorile mate.

Ochiul cosmic de pisică

Jocul fascinant al ochiului de pisică multicolor pe un substrat întunecat este o soluție șic pentru unghiile de lungime medie. Arată foarte impresionant, dar în același timp nu arată exagerat.

De asemenea, acest model arată elegant și pe unghiile unei doamne mai în vârstă.

Designul grafic

Unghiile pătrate sau de formă „migdale” de lungime medie, reprezintă un strat perfect pentru a realiza un design grafic. Toată lumea îți va admira manichiura!

Unghiile french

Reprezintă un model universal pentru orice preferințe: desen subțire sau mai lat, design clasic sau cu detalii geometrice. Pe unghiile cu lungime medie, este cel mai simplu mod de a construi proporții grațioase și a alungi vizual degetele.

Efectul de picurare a vopselei

Acest design este succesorul estetic al faimosului french. Trucul constă în respectarea proporțiilor: „cozile” picăturilor nu trebuie să depășească 2/3 din forma unghiei, altfel, senzația de gingășie va dispărea.

Cu siguranță de un astfel de design al unghiilor îți va părea rău să te desparți!