6 greșeli în crearea ținutelor pe care trebuie să le eviți după 50 de ani: ține cont de aceste sfaturi !

Da, este destul de greu de contrazis faptul că fiecare doamnă are dreptul să se îmbrace după bunul plac. Și există ceva adevăr în asta. Cu toate acestea, există unele canoane care este mai bine să nu se încalce. Cel puțin nu dacă vrei să arăți ridicol. Ne oferim să vorbim despre cele mai frecvente greșeli pe care unele doamne peste 50 de ani pur și simplu le fac fără să observe. Dar dacă nu le-ar face, ar avea ocazia să arate uimitor și stilat.

Leopard Print

Nimeni nu încurajează femeile de peste 50 de ani să poarte ținutele largi ale bunicii. Dar nici nu se merită să urmezi orbește tendințele modei. Și unul dintre acestea este imprimeul leopard. Da, a fost de mult inclus printre tendințele modei și este probabil ca situația să rămână așa pentru mult timp de acum încolo.

Adevărat, unele doamne nu știu deloc să poarte lucruri cu imprimeuri „prădătoare”. La urma urmei, dacă exagerezi în compoziția ansamblului, există riscul să arăți vulgar și fără gust.

Prin urmare, dacă nu poți rezista fără elementele vestimentare în stil leopard, adaugă-le în ținutele tale, dar în măsură foarte mică. De exemplu, poți opta pentru o ținută într-o culoare neutră, de bază. La aceasta poți adăuga o curea, geantă sau bijuterie, pe care să pui accent.

Decolteuri foarte mari

Aproape fiecare femeie vrea să arate seducătoare, indiferent de vârsta ei. Cu toate acestea, nu uitați că vârsta se manifestă cel mai adesea nu atât pe față, cât și pe alte părți ale corpului. Acestea pot fi genunchii, mâinile și zona decolteului.

Prin urmare, ar trebui să alegi o ținută cu o extremă precauție. Și, în general, este mai bine să ne amintim că dezgolirea excesivă a pielii, pentru doamnele elegante este cel mai mare dușman. Chiar și cea mai frumoasă rochie se poate transforma într-o ținută neinspirată.

Stilul retro

Acest stil este mai potrivit pentru tinerele reprezentante ale sexului frumos, deoarece femeilor mai în vârstă, acest stil poate adăuga câțiva ani în plus. Asta doar nu este ceea ce îți dorești. Iar maximul lucru care este permis este să completezi imaginea cu un singur element retro, dar nu să te îmbraci complet în ea.

Pantofii „bunicii”

Uită de pantofii „bunicii”, oricât de comozi ar fi. Acum poți găsi o mulțime de alternative stilate în care picioarele se vor simți confortabil.

O alternativă a acestor pantofi demodați, ar putea fi o pereche de pantofi cu talpă joasă sau  o pereche de adidași.

Lenjeria aleasă greșit

Din motive de etică, nu vom oferi fotografii cu femei care și-au ales greșit lenjeria. Chiar și cele mai renumite vedete pot crea un exemplu negativ în acest sens. Prin urmare, este absolut obligatoriu ca doamnele de peste 50 de ani să poarte sutien de înaltă calitate, care nu numai că vor susține pieptul, dar și îl va ridica. Acest lucru va ajuta bustul să arate atractiv sub haine.

Tendințe pentru adolescenți

În căutarea tinereții, unele doamne nu văd granița dintre frumos și ridicol. Drept urmare, pe stradă avem ocazia să observăm doamne îmbrăcate caraghios, în tendințe adolescentine. Amintiți-vă că hainele prea tinere, dimpotrivă, îmbătrânesc fără milă. Iar cea care este selectată ținând cont de vârstă, dimpotrivă, te face atrăgătoare. Ei bine, dacă alegi lucrurile destinate tinerilor, încearcă să le adaptezi cât mai corect la stilul tău.

De exemplu, dacă dorești să porți blugi rupți, care sunt atât de solicitați în rândul tinerelor fashioniste, ar trebui să se acorde preferință hainelor cu un „decor” similar, dar unde acesta este prezent la minimum.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !