6 femei supraponderale care au demonstrat că frumusețea nu depinde de figură

Dacă te simți confortabil în corpul tău, nu trebuie să-ți fie rușine. Trebuie să-l iubești.

Bloggerițele mai plinuțe au demonstrat că te poți îmbrăca elegant în orice proporție. Sunt bine versați în modă și nu sunt deloc timizi în ceea ce privește corpul lor. Formele curbate nu le împiedică să arate feminin, modern și încrezător în orice ținută. Chiar avem multe de învățat! Aceste 5 modele supraponderale au dovedit tuturor că fiecare femeie este atractivă.

Alex Michael May

Aceasta este un blogger și model de modă elegant din Los Angeles. Lucrează ca director creativ pentru modă. Și în blogul său împărtășește abonaților sfaturile și imaginile sale pentru inspirație. Și, în ciuda formei corpului, nu se teme să poarte rochii scurte și bikini. S-a îndrăgostit de ea însăși și de corpul ei, astfel, îi îndeamnă și pe abonații ei să facă același lucru.

Fashionista preferă imprimeuri strălucitoare, fuste strânse și bluze scurte. Pe scurt, Alex se îmbracă așa cum îi place, fără a respecta toate regulile modelării corpului. Și arată incredibil de elegant.

Nadia Aboulhosn

Această fată plină de culoare este unul dintre cei mai populari bloggeri de modă dintre fetele cu forme. Nadia lucrează ca model și colaborează cu case de modă celebre și produce haine sub propria marcă. Această femeie elegantă poartă cele mai revelatoare haine, indiferent de toate preconcepțiile: de la fuste mini și pantaloni scurți până la rochii până la podea, cu fante seducătoare pe toată lungimea.

Nadia Aboulhosn este un exemplu real din viață care demonstrează că greutatea nu este principalul lucru. Încrederea este mai importantă, inclusiv în hainele pe care le porți.

Tanesha Awashti

Tanesha Awashti este un model popular american de dimensiuni mari. Aceasta combină cu iscusință hainele. Stilizează cu pricepere blugi skinny casual și rochii fluide, feminine, astfel încât silueta ei să arate fermecătoare. Toate aspectele ei sunt elegante și fără niciun indiciu de vulgaritate.

Acest lucru sugerează că Tanesha este încrezătoare în sine, are un gust bun și capacitatea de a se prezenta, în ciuda parametrilor non-standard. Prin exemplul ei, ea demonstrează că o femeie de orice dimensiune poate arăta luxoasă!

Louis O’Reilly

Un model profesionist  care lucrează cu mărci globale de îmbrăcăminte și produse cosmetice. În blogul ei de modă, fata arată o atitudine pozitivă față de corpul ei. Iar aspectul ei elegant nu este inferior în frumusețe și înfățișare față de costumele frumuseților mai slabe. Blogul ei este inspirația pentru o garderobă de bază, care este total îndrăzneață și foarte elegantă.

Lui Louis îi place să poarte costume din pantaloni și rochii de diferite lungimi, de la mini la cea mai lungă, combinându-le atât cu tocuri, cât și cu pantofi plați.

Fluvia Lacerda

Frumoasa braziliană și modelul Fluvia Lacerda distrug standardele convenționale de frumusețe. Când se uită la această fată, aproape nimeni nu se va îndoi de feminitatea și frumusețea ei. Fluvia face reclamă hainelor și creează un aspect incredibil de elegant în viața de zi cu zi.

Fata preferă să-și sublinieze formele curbate, așa că cel mai adesea puteți vedea rochii potrivite și blugi skinny pe ea.

Jada Sezer

Jada Sezer nu este doar un model plus size. Această fashionistă consideră că principala sa misiune este crearea de sprijin psihologic pentru femei „supraponderale”. Încearcă să scape de sexul frumos de ideea că, în căutarea unei figuri ideale, trebuie să vă chinuiți corpul cu diete și să vă torturați în sala de sport până când vă pierdeți cunoștința.

Ea își postează imaginile la modă pe Instagram. Blugii drepți, pantalonii din piele, costumele din jersey sport și rochiile strâmte, nu este nimic ce Jada nu își poate permite să poarte. Și trebuie să recunosc că arată impecabil!