6 bretoane în vogă în acest sezon! Culese în funcție de forma feței

Alegerea unui breton la modă și care să ți se potrivească formei feței și să îți sublinieze toate avantajele, nu este o sarcină ușoară. Dar nu intra în panică! Am analizat minuțios vedetele și am luat câteva notat câte ceva pentru tine.

1.Forma ovală

Absolut orice breton este potrivit pentru o femeie cu forma ovală a feței. Dar dacă îți place să fii în centrul atenției, atunci stiliștii ți-au pregătit o surpriză specială. În acest an, au decis să pune accentul pe bretonul scurt. Datorită dimensiunilor mici, acesta deschide cât mai multe trăsături faciale, așa că fii foarte atentă atunci când te machiezi, deoarece un astfel de breton va sublinia chiar și cele mai mici imperfecțiuni.

2.Fața alungită

Bretonul perdea, care a revenit din anii 70,  te va ajuta la echilibrarea ușoară a formei alungite a feței.  În primul rând, face vizual fața mai feminină și accentuează ochii; în al doilea rând, arată perfect atât cu părul lung, cât și cu cel scurt.

3.Fața în formă de inimă

Dacă ai fața în formă de inimă, stiliștii îți recomandă în toamna anului 2020 să încerci o ceva extravagant și interesant. Nu-ți fie teamă să arătați brutală: datorită subțierii, astfel de breton poate părea fresh și în același timp, casual.

4.Fața pătrată

Caracteristica principală a unei fețe pătrate este maxilarul pronunțat. Bretonul în stil coreean va ajuta la netezirea liniilor și le va face mai fine în acest sezon. Datorită texturii, va oferi feței o formă mai rotunjită.

5.Fața rotundă

Femeile cu obraji drăguți și o față rotundă, în acest sezon ar trebui să acorde atenție imaginii unei femei franceze: o combinație de breton casual și bucle fine. Acestea vor ajuta la mascarea volumului și vor întinde vizual și vor îngusta fața.

6.Fața în formă de romb

Acest tip de față este mai rar întâlnită, însă bretonul drept va fi soluția ideală pentru a arăta elegantă. Această opțiune nu numai că înmoaie ovalul feței, dar poate oferi aspectului o senzualitate aparte în spiritul anilor 60. Șuvițele lungi pe părțile laterale vor ajuta la întinderea ușoară a feței, iar bretonul rar și drept va rotunji contururile frunții.