5 variante de tunsori frumoase, pentru părul drept

Prieteni, în această postare am făcut o selecție de tunsori pentru femeile care au părul drept.
Părul drept este diferit prin „natura” sa și se comportă în diferit într-o tunsoare.

De multe ori coaforii fără experiență nu pot face față în ceea ce privește crearea coafurilor în straturi. Șuvițele cad aproximativ și liniile sunt vizibile. Aici, important este ca meșterul să poată finaliza tunsoarea pe părul uscat.

Părul drept, mătăsos, nevopsit este cel mai dificil de lucrat. Orice defecte sunt vizibile. O tunsoare de o calitate slabă se observă cel mai bine pe părul fin.

S-ar părea că este mai ușor ca oricând să tunzi pe părul subțire, dar asta susțin doar amatorii sau doar oamenii care nu au nimic de-a face cu coafura.

1.Tunsoare gradată cu breton-cortină

Vă reamintim că tunsoarea ține mai mult pe părul colorat. Coafura este universală și se potrivește oricărei forme a feței, inclusiv femeilor plinuțe.

Datorită bretonului, care are forma unui arc și împărțit în două, imaginea unei femei poate arăta diferit. Lungimea părului este suficientă pentru a crea o varietate de coafuri.

2. Tunsoare Bob în mai multe straturi, cu zone descoperite

Opțiunile texturate arată excelent pe părul drept, dar trebuie înțeles că structura trebuie fixată cu ceara/spray.

Acest produs se aplică exclusiv de la mijlocul părului până la capete sau doar la capete, dar nu și la rădăcina părului.

3. Tunsoarea „Pixie” are zone neajustate. Părțile occipitale sunt în gradare verticală.

Mai aproape de  zonele de rotunjire a capului, se realizează gradarea orizontală sau diagonală cu acumularea volumului de păr în această parte.

Zonele non-aplatizate tind să crească frumos și, de asemenea, să păstreze stilul pentru o lungă perioadă de timp.

4. În această tunsoare, accentul principal cade pe breton. Este potrivită pentru orice formă a feței și va ajuta la ascunderea imperfecțiunilor.

Tunsoarea în sine este o variantă a „bobului” gradat. Stilistul creează mai întâi forma și apoi realizează marginea, dar în orice caz, trebuie să decideți asupra lungimii părului înainte de tăiere, deoarece în această versiune poate fi oricare.

5. Tunsoare scurtă caracterizată printr-o zonă fronto-parietală voluminoasă și fire subțiri în zonele superioare.

Partea superioară a tunsorii este realizată prin rărire, evitându-se astfel efectul de „pălărie”.