5 tunsori extrem de atractive și care nu necesită prea multă aranjare

Te-ai săturat să-ți petreci ore în șir în fiecare zi și să decizi cum să-ți aranjezi părul? Există o cale simplă pentru a rezolva această această: Este suficient să optezi pentru o frizură care să nu necesite mult timp de aranjare, dar să fie și cool în același timp. Tunsorile pe care ți le prezentăm în acest articol nu sunt coafuri banale și plictisitoare, din contra, multe dintre ele sunt preferate de către bloggeri și modele:

1.Tunsoarea asimetrică

Dacă vrei ceva mai creativ și mai interesant, concentrează-te pe asimetrie. Această tunsoare reprezintă cel mai simplu mod de a  arăta original, și a nu te duce departe de tendințele modei în același timp.

2.Tunsoarea netedă cu o despărțitură în mijlocul capului pentru părul ondulat

În cazul în care părul tău este creț, și devine o problemă reală pentru tine, îți  așa zisa tunsoare netedă cu o despărțitură în mijlocul capului. Pe părul creț arată foarte bine chiar și fără aranjare, iar în cazul în care nu ai suficient volum, este suficient să piepteni părul de la rădăcini în jos.

3.Tunsoarea de păr scurt drept

Vrei ca părul tău să arate îngrijit, fără prea mult efort? Atunci această tunsoare este opțiunea potrivită pentru tine. Anume firele drept tăiate creează efectul părului bine îngrijit, și astfel nu are nevoie constantă de aranjare.

4.Tunsoarea cu o despărțitura oblică

Pentru a arăta elegant, în cazul în care părul tău este un pic mototolit, ia în calcul pieptănătura cu o despărțitură oblică într-o parte. Aceasta creează un efect asimetric și  la modă. Este potrivită pentru zilele călduroase de vară.

5.Părul scurt drept

Aceasta este o tunsoare care avantajează practic orice femeie și creează în același timp efectul de față mai slabă.