5 trucuri cum să-ți machiezi ochii căprui, ca să-i cucerești pe toți cu o privire pătrunzătoare

Din nefericire, frumusețea ochilor căprui nu este apreciată la adevărata lor valoare. Probabil, din cauza că se întîlnesc mai des decât cei albaștri sau verzi.

Pentru ca ochii tăi să nu pară o banalitate, trebuie să-i accentuezi cu ajutorul unui machiaj potrivit. În acest fel, oricine se va pierde în profunzimea lor.

Machiajul neutru

Chiar dacă ochii căprui sunt și în mod natural foarte expresivi, anumite nuanțe pot intensifica acest efect. Dacă pe lângă ochii căprui mai ai și un ten bronzat, folosește farduri de pleoape sidefate în nuanțe de roz sau piersică. Aplică fardul pe întreaga pleoapă și definește privirea cu ajutorul unui eyeliner. Rujul, în acest caz, va fi unul nu foarte aprins, dar se recomanda unul de o culoare neutră.

Machiajul care accentuează profunzimea privirii

Există un truc minunat care face privirea mult mai profundă și mai expresivă. Stiliștii îl aplică foarte des. Este suficient să aplici pe pleoapa mobilă un fard mai închis decât cel folosit ca bază. Aplică fardurile cu pensula, pentru o retușare mai bună. Deoarece machiajul ochilor va ieși destul de accentuat, alege la fel un ruj neutru, în nuanțe de roz.

Machiajul ușor de vară

Este încă un machiaj neutru, care implică alegerea corectă a fardului de pleoape. Nuanțele de roz și maro se potrivesc cel mai bine brunetelor. În acest caz, vei avea libertatea să alegi rujul în funcție de dispoziție, dacă nu vrei să atragi prea multă atenție, vei alege unul nude, dacă din contra, alege o culoare mai aprinsă.

Machiajul cu accent pe buze

Uneori avem nevoie de autoafirmare și vrem să ne accentuăm feminitatea, ca să ne simțim adevărate vedete. Este foarte simplu să faci asta cu un ruj accentuat. Ochii căprui se asociază foarte bine cu nuanța murelor, însă machiajul ochilor se va limita în acest caz la folosirea doar a rimelului.

Machiajul cu ruj roșu

Dacă ești curajoasă, neapărat încearcă stilul unei femei fatale. Nu în zadar se zice că pentru a simți toată lumea la picioare, aplică rujul roșu. În cazul femeilor cu ochi căprui acesta se potrivește extrem de bine. Și în acest caz, machiajul ochilor va fi unul foarte subtil.