5 trucuri cum să arăți stilat și scump în haine de calitate proastă

Există stereotipul că hainele frumoase trebuie să fie neapărat și scumpe. Prin urmare, deseori, salariul mic este o justificare pentru femeile care cred că nu pot arăta stilat și modern. Bineînțeles, stofele scumpe și designul unic, de regulă, îți garantează un aspect de apreciat. Asta însă nu înseamnă că trebuie să renunți, de exemplu, la tricoul tău sintetic. Există câteva moduri în care poți arăta scump în haine de calitate inferioară.

1. Folosește hainele simple pentru primul strat

Haina de calitate proastă trebuie să fie ascunsă într-o proporție cât mai mare. Va funcționa perfect în cazul tricourilor, maiourilor și cămășilor. Sunt un fundal excelent pentru alte haine mai bune sau pentru unele accesorii. Ele n-o să atragă prea multă atenție, însă o să definitiveze imaginea.

2. Include accesorii de accent

Accesoriile sunt cea mai bună manevră de distragere a atenției. Un colier frumos sau niște cercei masivi vor fura toată atenția, fără să o lase spre bluza de calitate proastă. O curea de o culoare aprinsă, la fel, va face ca nimeni să nu-ți vadă tricoul uzat. Fă accent pe ceea ce vrei să arăți, iar restul va rămâne neobservat.

3. Jonglează cu formele și texturile

Stofe diferite, marimi și forme diverse – în acest mod poți crea ținute deosebite. Dacă toate hainele se combină armonios, lucrurile de calitate rea rămân pe planul doi.

4. Nu uita să-ți calci hainele

Chiar și cea mai frumoasă și mai scumpă haină nu va arăta pe măsură, dacă este șifonată. Nu uita să-ți calci hainele înainte să ieși din casă. Un efort de câteva minute va transforma chiar și cea mai simplă țesătură în una impecabilă. Este o regulă valabilă pentru toate tipurile de material, indiferent de calitate.

5. Combină hainele ieftine cu cele scumpe

Surorile Olsen au devenit celebre în lumea modei datorită ținutelor compuse din haine de brand și haine pentru mase. Ele au demonstrat că prețul și uneori calitatea nu sunt hotărâtoare pentru o haină. Dacă știi să pui în valoare hainele scumpe și să definitivezi ținuta cu altele mai ieftine, nimeni n-o să observe diferența.