5 tendințe actuale în designul unghiilor

În industria unghiilor, anul 2020 a fost marcat de o tendință spre naturalețe. Poți uita de unghiile cameleon, ornamente sofisticate și paiete. Moda ne dictează să optăm pentru clasică și minimalism. Iată 5 tendințe de unghii din acest an care captivează prin simplitatea lor grațioasă.

Manichiură în nuanțe Pantone

Urmând unul dintre cei care au creat tendințele lumii, vei arăta întotdeauna scump și elegant. Culoarea principală a anului 2020, conform versiunii Pantone este „albastru clasic”. Directorul de creație al institutului, Leatrice Eisman, a constatat că această nuanță profundă este liniștitoare, arată foarte demn și în același timp poate fi ușor combinată cu alte culori.

Pe lângă albastru, compania a evidențiat și culorile de bază din acest an: „alb orbitor” și „gri clasic”.

Manichiură mată în nuanțe pastelate

Top-ul mat are o abilitate paradoxală. El dezvăluie cele mai mici imperfecțiuni ale unei manichiuri, dacă există, și, în același timp, subliniază cu îndemânare o acoperire de înaltă calitate, perfect uniformă. În plus, un top mat proaspăt și curat dezvăluie toată profunzimea culorii, conferindu-i o demnitate regală. Ariana Grande și Kylie Jenner pot fi adesea văzute cu unghiile mate.

French clasic pe unghiile în formă de migdal

Manichiura franceză câștigă din nou popularitate. Unghiile în forma elegantă de migdal în combinație cu french alb arată elegant, scump și reținut, completând, astfel, absolut orice ținută. Interpretele de talie mondială Katty Perry și Beyoncé, precum și Meghan Markle, preferă doar o astfel de manichiură.

Unghiile nude

În 2020, clasica manichiură nud împodobește mâinile modelelor la aproape toate spectacolele celebrului designer de modă Prabal Gurung. Acoperirea delicată atrage prin puritate și se potrivește bine cu orice inel sau brățară. Frumusețea unei astfel de manichiuri se exprimă prin simplitatea ți eleganță.

Accente discrete

Brandurile ”Oscar de la Renta” și ”Rag & Bone” optează pentru accente minimaliste în manichiură. Formele geometrice, liniile și paietele mici sunt folosite ca decor.