5 sfaturi pentru femeile cu părul scurt, ca tunsoarea să arate mereu impecabil

Pentru unii, o tunsoare scurtă este o adevărate salvare. Alții se tem că stilul va necesita prea mult timp și efort. Dacă refuzați coafura dorită doar din acest motiv, vă promitem să clarificăm toate îndoielile! Este suficient să urmați câteva reguli simple, iar coafarea va fi ușoară și va arăta ca dintr-un salon.

Spălați-vă regulat părul
Buclele lungi pot fi „împrospătate” la fiecare trei zile dacă nu se îngrașă prea repede, dar părul scurt trebuie spălat fie în fiecare zi. În ultimă instanță, puteți folosi un șampon uscat.

Uscați oferind volum
Pentru a usca părul scurt în mod corespunzător, mai întâi ștergeți-l de apă cu un prosop și apoi aplicați un spray de protecție. Apoi utilizați un uscător de păr și pieptănați-l, ridicați ușor firele în sus și direcționați fluxul de aer de la o distanță sigură (aproximativ 20 cm). Când vă pieptănați, puteți lua un pieptene obișnuit sau pur și simplu cu degetele.

Hidratați și hrăniți părul
Acest punct este deosebit de important pentru doamnele mature. Părul vopsit nu este la fel de elastic și are nevoie de vitamine. Vă recomandăm să folosiți măști de 1-2 ori pe săptămână și nu uitați de uleiurile și spray-urile simple. Odată folosite, părul va deveni flexibil și va fi mult mai ușor să-i dați forma dorită.

Vizitați specialistul cel puțin o dată pe lună
Cei care vor să-și mențină lungimea scurtă a părului și nu intenționează să-și crească părul ar trebui să-l aranjeze regulat. Unele femei merg la salon la fiecare 2 săptămâni. O astfel de regularitate este cea mai bună în prevenire a capetelor despicate. Dacă nu puteți merge la coafor atât de des, trebuie să vizitați salonul cel puțin o dată pe lună șii să nu se permită coafurii să crească.

Folosiți produse pentru aranjarea părului
Acestea nu numai că fixează coafura, dar și vizual fac părul mai îngroșat. Ca urmare, stilul arată voluminos, iar buclele sunt protejate de radiațiile ultraviolete. La sfârșitul coafării, folosiți puțin lac: trebuie doar să fixați forma, iar în pe parcrusul zilei, coafura va arăta îngrijită și naturală.