5 secrete pentru ca părul să arate mereu ca după salon. Încercați aceste metode!

Frumusețea și tinerețea sunt posibile numai printr-o abordare serioasă a aspectului vostru. Dacă un stilist îți oferă recomandări privind îngrijirea părului și îți spune cum să te coafezi rapid și eficient acasă, el este un adevărat profesionist și asta înseamnă că ești pe mâini bune. Deci, vrem să vă oferim 5 sfaturi, pentru a vă menține coafura exact ca după salon.

1.Spălați-vă părul în mod corespunzător
Este esențial să găsiți șamponul și balsamul / balsamul de clătire potrivit pentru păr și scalp. Vă recomandăm să vă șamponați părul de două ori, începând cu un masaj al scalpului, răspândind spuma până la capetele părului (nu invers). Amintiți-vă că șamponul trebuie să fie profesionist (nu de pe masa de la piața). Dacă doriți să obțineți un stil luxuriant, utilizați produse etichetate „pentru volum”, aplicați balsamul numai pe lungimea părului.

2. Acordați atenție uscării părului
Uscați părul umed mai întâi cu mâinile, apoi cu o perie moale și aplicați un spray sau mousse de păr înainte de uscare. Alegerea unor astfel de produse depinde de preferințele dvs.: dacă obiectivul dvs. este să vă faceți părul cât mai neted și strălucitor posibil, trebuie să folosiți spray-uri de îndreptare, și invers, dacă doriți un volum luxuriant, utilizați spray-uri / mousses pentru volumul rădăcinii.

3. Nu uitați de protecția termică
Pentru coafare, veți avea nevoie de o placă pentru păr sau un uscător de păr cu un pieptene rotund. Înainte de îndreptare, asigurați-vă că aplicați protecție termică părului, care va asigura reținerea necesară și va împiedica părul să crească din nou. Atunci când alegeți protecție termică, acordați atenție concentrației componentelor termoactive!

Concentrația maximă va fi  în acele spray-uri, unde este inscripția „protecție termică”. Alegeți spray-uri pe bază de apă pentru a evita supraîncărcarea părului. Nu uitați: aceste spray-uri se aplică pe părul curat și umed înainte de coafare.

4. Folosiți placa pentru păr, conform regulilor
Pentru a vă menține părul drept și neted cât mai mult timp, alegeți firele mici cu un pieptene și lucrați-le cu un fier de călcat de 2-3 ori. Alegeți temperatura fierului de călcat în funcție de starea inițială a părului, cel mai bine, nu mai mult de 170-200 de grade. În acest caz, placa ar trebui să meargă de-a lungul firului, în spatele pieptenelui.
După terminarea coafării, răcoriți părul cu uscător de aer rece.

5. Tăiați-vă părul la un profesionist
Un stil frumos, sexy, din care nu vă veți îndepărta ochii va fi posibil doar atunci când se va face o tunsoare de înaltă calitate. Deci, prima regulă este o tunsoare bună. Dacă tunsoarea este aleasă corect, aproape că nu necesită eforturi serioase de coafare.