5 produse care fac pielea să sufere de 10 ori mai mult

Pielea îngrijită și fină este visul oricărei femei. Însă există o serie de produse la care ar trebui să renunți pentru a nu pune în pericol frumusețea pielii. În acest material vei afla 10 produse care dăunează pielii, iar după ce vei citi subiectul vei trebui să îți reorganizezi meniul zilnic pentru o piele și o viață sănătoasă.

Zahărul

Topul este început cu zahărul, care odată ce ajunge în sânge, are proprietate de a distruge multe celule albe din sânge, dar și colagenul. În rezultat pielea suferă modificări și începe să îmbătrânească prematur și pot apărea pete, dar și multiple riduri.

Produsele lactate

Dacă vrei ca pielea ta să fie de invidiat, atunci ar trebui să înlocuiești produsele lactate cu laptele vegetal. Acesta va preveni eventualele inflamații ale pielii, cauzate de hormonii ce se găsesc în laptele de pe raftul magazinului.

Băuturile alcoolice și cafeaua

Mai multe cercetări de specialitate au demonstrat că odată ce consumi băuturi alcoolice, dar și cafea, corpul se deshidratează, iar ca rezultate survine uscarea pielii din interior. Mai mult, după ce ai consumat aceste produse, organismul poate pierde surse importante de Zinc, Potasiu, Calciu, dar și vitaminele B, B1, C.

Margarina

Topul nostru este continuat de margarina, care în linii generale este compusă din grăsimi trans. Acestea au abilitatea de a face pielea vulnerabilă și distruge fără milă colagenul.

Sarea

Citatul celebru „Consumul excesiv de sare dăunează sănătății” este și aici la ordinea zilei. Consumul în exces de sare determină pielea să devină deshidratată, uscată și fără viață. Acest produs, odată ce ajunge în sânge, extrage umiditatea din celule, iar una dintre cele mai dese consecințe sunt pernuțele de sub ochi.

Sper că acest material ți-a fost folositor, iar dacă vrei să ai o piele de invidiat și sănătoasă, ar fi bine să îți optimizezi produsele ce le consumi zilnic și să îți organizezi un meniu plin de vitamine și substanțe nutritive.