5 motive pentru care celebritățile arată bine în orice îmbrăcăminte, dar femeile obișnuite nu

Una dintre principalele escrocherii ale timpului nostru, consider magazinul online AliExpress, să mă ierte creatorii săi. Eu, ca mulți alții, am încercat să comand de la ei niște ținute ieftine, dar, uitându-mă la recenziile clienților, îmi venea să plâng de nervi și resentimente față de ei.

Fotografiile vânzătorului arată precum o blană pufoasă și țesătură de înaltă calitate, iar fotografiile cumpărătorului arată ca „pisica zdrențuită și materiale sintetice”.

Psihologii sunt siguri că atunci când cumperi lucruri, nu te ghidezi după ideea că rochia pe care o ai este în stare deplorabilă și trebuie să cumperi una nouă. Adică nu-ți închide nevoia de bază, ci exprimă-te.

Îți imaginezi cât de grozav vei arăta în această ținută, câte look-uri impresionante vei aduna, vei părea mai zveltă, mai tânără etc. O ținută nouă este dorința de a arăta lumii că te descurci bine. Arăți ca o femeie care își permite să arate bine.

Un prieten de-al meu a angajat un stilist profesionist, nu l-a limitat în sume și m-a rugat să aleg o garderobă ținând cont de silueta și tipul de culoare.

Femeile au petrecut două luni în proiectul Transformare. Mii de accesorii, mii de reflexii noi în oglindă. S-au cheltuit aproximativ 3 mii de euro. Dar rezultatul nu este încurajator. Fustele la modă, jachete și cardigane destul de moderne. Și, în concluzie, nu dau un sentiment de eleganță și frumusețe.

De ce? De ce hainele din piața de masă se potrivesc întotdeauna mai bine celebrităților decât femeilor obișnuite? Care este secretul?

1. Trebuie să știi să porți hainele

Chiar și cel mai ieftin. Poziție dreaptă, umerii îndreptați, bărbia ridicată. Modelele, interpretele și actrițele lucrează constant în fața aparatului de fotografiat. Prin asta se hrănesc și „vând” lucruri.

În prima fotografie – actrița Julia Roberts „își vinde” imaginea:

Dar în aceste fotografii ea se grăbește. Simți diferența? Arătăm mereu bine când vrem. Noi înșine ne transformăm atunci când dorim: machiaj, styling, zâmbet. Toate aceste detalii contează.

2. Caracteristicile figurii

Caracteristicile figurii. Ai observat de mult că orice haină se potrivește mai bine pe doamnele subțiri și zvelte. Pe pielea bronzată și odihnită. După cum se spune, pe regină, absolut nimic nu o va pune în lumină proastă. Dacă figura nu se încadrează în una standard, atunci rochia sau cămașa pur și simplu nu se vor „așeza”, indiferent cât de mult vor costa.

Vă spun un mic secret: hainele care sunt fotografiate la vânzare sau cele pe care vedetele le demonstrează sunt croite după o anumită siluetă, fiecare pliu este lucrat manual pentru ca imaginea să fie una excepțională. În același timp, 90% dintre femei trebuie să se mulțumească cu ceea ce atârnă pe umerașele din magazin.

Există o singură cale de ieșire din această situație: să măsori cât mai multe lucruri înainte de a cumpăra. Din fericire, alegerea este acum mare (doar că calitatea scade din ce în ce mai rapid în fiecare an. Uneori vii într-un centru comercial și pleci fără să faci cumpărături).

3. Lucrurile noi

Dacă observi că o femeie arată bine, atunci există o mare probabilitate ca ea să fi îmbrăcat totul nou: de la pantofi până la pulover. Din păcate, calitatea mărfurilor din magazinele moderne este de așa natură încât după trei spălări, culoarea se estompează și se pierde forma inițială.

 

4. Este important cum combini lucrurile

Prietena mea a văzut o cântăreață într-o revistă de modă care a făcut reclamă la lucruri de pe piața de masă. A fost impresionată în special de un jumper bogat de culoare smarald  care costa doar 10 euro.

Fata a mers imediat la acest magazin pentru cumpărături. Ea și-a luat acest jumper numai că a început să-l poarte nu cu fustă de piele, pantofi cu toc înalt și bijuterii elegante, ci cu geacă de puf, adidași și blugi. Farmecul acestui lucru a fost imediat nivelat.

O jumătate de an mai târziu am întâlnit-o pe această fată, în același jumper, l-am recunoscut. „Îl port sub jachetă, este păcat să-l arunc, îl las să mă servească”, a spus ea zâmbind.

Oamenii noștri cumpără rareori lucruri „pentru o ocazie” pentru a impresiona.

5. Influența personalității

Mă uitam la o fotografie: Irina Shayk se plimbă veselă pe străzile din New York într-o haină în carouri. Și eu vreau să fiu frumoasă, ca Irina. Dar nu o voi cumpăra. Și poți ghici de ce. Hainele nu fac întotdeauna o persoană, foarte des o persoană face hainele să strălucească.

Dar tu ce părere ai despre acest lucru ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !