5 lucruri pe care femeile 40+ ar vrea să le încerce, dar le este rușine s-o facă!

Vremurile s-au schimbat. Astăzi o femeie 40+ e considerată femeie în floarea vârstei. Și tinde să arate corespunzător. Astăzi nu uimești pe nimeni cu tunsori sofisticate, haine la modă, tatuaje și un stil monden de viață.

Femeia modernă rămâne activă și plină de viață chiar și după 40 de ani. Dar sunt câteva lucruri pe care ar vrea, dar evită să le facă. Pentru că educația și decența nu îi permit acest lucru. Hai să vedem care sunt ele.

#1. Să poarte fuste scurte

Toate femeile vor să-și sublinieze senzualitatea, dar puține au curajul să o facă. Iar în afară de curaj, mai sunt cei șapte ani de acasă, codul vestimentar și regulile de conduită care sunt și ele un impediment în calea descătușării.

Dar indiferent de educație, de valori, de statut sau de vârstă – în adâncul sufletului, fiecare femeie și-ar dori să se plimbe pe stradă într-o fustă cochetă, înconjurată de privirile încântate și, uneori, disprețuitoare, ale celor din jur. Firește că o femeie decentă rămâne doar cu dorința.

#2. Să poarte haine tinerești

În interiorul fiecărei femei, indiferent de vârstă, pe lângă doamna înțeleaptă și matură, se regăsește întotdeauna o fetiță lipsită de griji. O adolescentă pasionată de tot ce înseamnă nou și la modă.

De altfel, nu există femei care să nu vrea să țină pasul cu moda. Iar cine spune că nu vrea, în adâncul sufletului își dorește și mai mult acest lucru. Dar nu are curajul să recunoască. Și chiar dacă recunoaște, firește că o doamnă decentă nu va purta astfel de ținute. Poate decât acasă, departe de ochii lumii.

#3. Să practice sporturi extreme

Deși sporturile extreme sunt asociate în special cu bărbații, femeile sunt la fel de curajoase și deschise pentru astfel de experimente. Dar, spre deosebire de bărbați, au mai multă minte și își bagă mai rar mâna în foc.

Femeile nu tind cu orice preț să-și pună viața în pericol. La urma urmei, majoritatea sunt (sau vor să fie) mame. Dar asta nu înseamnă că nu ar vrea să sară cu parașuta, să facă bungee jumping sau să se dea cu placa de snowboard. Sigur că ar vrea. Toată lumea își dorește acest lucru. Dar femeile abordează dilema cu responsabilitate.

#4. Să flirteze cu alți bărbați

Chiar și cea mai fidelă femeie vrea să se simtă dorită. Să simtă că încă mai este în stare să sucească mințile unui bărbat. Fără nici un gând urât sau de condamnat. Doar pentru a-și testa atractivitatea.

Dar bineînțeles că o doamnă decentă, care se respectă pe sine și își respectă bărbatul, nu va cocheta niciodată cu un alt bărbat. Dorințele nu pot fi controlate. Acțiunile da. Suntem responsabili pentru ceea ce facem și pentru cei pe care îi îmblânzim.

#5. Să poarte hainele fiicei sale

Deci, ne referim la doamnele de 40-45 de ani, care au copile de 20-25 de ani. Când silueta poate fi asemănătoare, iar stilul se poate potrivi și uneia și alteia. O femeie poate încerca aceste ținute, dar niciodată nu va apărea cu ele în public, pentru că e un ton rău și e vorba de hainele altei persoane, la urma urmei.

Citește și: Puterea de a o lua de la capăt – Meditație despre cum femeile își schimbă viața!