5 lucruri pe care le poartă o fashionistă de 40 de ani, din Germania, ca să arate impecabil!

Pagina Instagram a Gitta Banko, de la Dusseldorf, este o frumusețe pură! Stilistul și bloggerul de modă a trecut deja pragul de 40 de ani, dar arată incredibil. După vizionarea blogului ei, vreai imediat să repeți aceste imagini feminine și grațioase.

Am studiat contul lui Gitta și am decis să arătăm cele mai populare 5 combinații de haine pentru toamnă, pe care femeile cu bun gust vor dori cu siguranță să le încerce. Permit chiar și după 40 de ani să arate proaspăt, tânăr, modern – în general, nu mai rău decât tinerele fashioniste.

Total-White

Imaginea complet albă bate, cu siguranță, recordurile de popularitate în această toamnă! Gitta Banko a ales pentru ieșire în oraș un set de pantaloni largi, un pulover larg, pantofi clasici și o geantă-pernă mare.

Astfel de combinații necesită impecabilitate în orice detaliu, precum și în machiaj și aranjarea părului. Alternativ, poți încerca și un look total bej sau gri, acestea nu sunt așa de ușor de murdărit, dar nu arată mai rău.

Fustă midi + cizme lungi

Lipsa unui decalaj între fustă și cizme, care intră sub tiv, arată foarte modern și lungește vizual picioarele. Trebuie doar să știi ce fustă și cu ce pantofi să combini. Și Gitta știe cum să o facă!

Cizme: întotdeauna cu largi și cu tocuri (platforma nu va funcționa).
Fustă: versatilă și elegantă, sub genunchi. Plisse-ul este perfect.

Pentru partea de sus se va potrivi un pulover simplu sau un sacou supradimensionat cu gât larg, combinat cu o fustă în ton. Și ochelarii și o geantă de mână pe un lanț vor fi un accent bun.

Rochie + pantaloni

Această tendință este adesea neînțeleasă, dar Gitta Banko folosește o tehnică spectaculoasă – alege tonul pantalonilor cât mai aproape posibil pentru a se potrivi cu rochia sau fusta. Datorită acestui fapt, kitul arată ca un întreg și nu arată exagerat.

Cu toate acestea, există o nuanță importantă – partea de sus nu trebuie să fie prea voluminoasă, un top sau un pulover este acceptabil, dar nu exagera cu supradimensionarea, astfel încât să nu existe o senzație de dezechilibru în figură.

Cămașă albă + pantaloni negri

Gitta poartă această combinație „dulce” în așa fel, încât lucrătorii de birou nu pot decât să invidieze.

În primul rând, pantalonii înșiși: asigură-te că sunt mai lărguți și cu talie înaltă – fac orice siluetă mai suplă. Gitta are o pereche elegantă – pantaloni de piele cu o centură înaltă și nituri.

În al doilea rând, cămașa: nu sunt doar băgate în pantaloni. Gitta le poartă fie descheiate cu un top, fie cu mâneci stilate cu fante, sau, dimpotrivă, le înfășoară. Cu alte cuvinte, fără oficialitate, doar ușoară neglijență.

Ochelari de soare

Acest accesoriu util a trecut mult timp dincolo de moda de vară. Și Gitta, ca nimeni altul, a ales tendința de ochelari, pe care D&G, Miu Miu, Chloé și încă o duzină de designeri au sugerat-o să încerce de pe podiumurile toamnei 2019. Fashionista își completează aspectul cu lentile rotunde negre, modele masive, aproape aviator, sau „ochi de pisică” grațioși.

După cum afirmă Gitta Banko: „Moda este întotdeauna o afirmație”. În numele nostru, putem adăuga că astfel de afirmații nu au vârstă, există doar gust și simț al stilului. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că imaginile unei femei frumoase sunt rapid ”împrăștiate” pe conturile de modă de pe rețelele de socializare.